1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Inge Meerman

  Gepubliceerd op: 3 februari 2020 21:51Bewerkt op: 22 november 2022 15:07
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3 februari 2020 21:51Bewerkt op: 22 november 2022 15:07
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo! Ik ben Inge Meerman, fysiotherapeut en ZwangerFit® docente in fysiotherapiepraktijk Mens en Beweging in het Zeeuwse Goes. Ik ben moeder van 2 kinderen en heb tijdens mijn eerste zwangerschap zelf een zwangerschapscursus gevolgd. Omdat ik zelf sportief ben en graag buiten ben om lekker te wandelen, wilde ik dit ook graag verantwoord tijdens mijn zwangerschap blijven doen. Omdat ik zelf veel aan de cursus heb gehad, wilde ik dit ook graag aan zwangere vrouwen, jullie dus, mee kunnen geven. Daarom heb ik de cursus ZwangerFit® gevolgd bij YVLO.

  Ik vind het mooi om zwangere vrouwen te begeleiden tijdens het sporten en ze ook te informeren over de lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap, de bevalling en na de bevalling. Zodat jullie hopelijk fit en goed voorbereid de bevalling in gaan en daarna ook beter kunnen herstellen! En ook mooi dat ik jullie tijdens deze bijzondere periode in jullie leven mag leren kennen. Ik help je graag bij vragen en/of klachten omtrent de zwangerschap en vind het leuk om aan een groep les te geven!

  Tevens zijn er in de praktijk waar ik werk ook een geregistreerd bekkentherapeut en een kinderfysiotherapeut werkzaam, waardoor, mochten er klachten zijn bij de vrouw tijdens de zwangerschap of na de bevalling of met het kindje na de bevalling, we korte lijntjes hebben en vlug de juiste therapeut en kennis kunnen inzetten.

  Contactgegevens

  Naam: Inge Meerman
  Praktijk: Fysiotherapiepraktijk Mens en Beweging
  Vestigingsplaats: Goes
  Website: www.mensenbeweging.nl
  Telefoonnummer: 0113-213715
  E-mail adres: info@mensenbeweging.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard