1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Ineke van Os

  Gepubliceerd op: 3-31-2020Bewerkt op: 3-24-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-31-2020Bewerkt op: 3-24-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mindful Moves. Zwangerschapsyoga ‘Stralend zwanger en ontspannen bevallen’ en cursussen met je partner ‘Samen ontspannen bevallen’. Welkom! Want als je zwanger bent wil je volop genieten! Hoe ben ik (Ineke van Os) er toe gekomen docente te worden? Veel typische zwangerschapsklachten kunnen verminderen en zelfs voorkomen worden. En bevallen kan zoveel meer en fijner zijn door je voor te bereiden.

  Kennismaken? Meld je aan voor kennismaking met een gratis proefles!

  ZWANGERSCHAPSYOGA ‘STRALEND ZWANGER EN ONTSPANNEN BEVALLEN.'

  Geeft een complete voorbereiding op de bevalling met een combinatie van oefeningen voor alle fasen van zwangerschap en bevalling. De kunst van het ontspannen maakt dat je baarmoederspieren en de bevalhormonen hun werk kunnen doen zodat bevallen sneller en makkelijker gaat. In vertrouwen, óók als de bevalling zich niet laat ‘sturen’ zoals je gewenst had.

  De lessen zijn rustig, ritmisch en ontspannen. Er ontstaat vanzelf een rustige ademhaling, flexibiliteit en ontspanning. Een mooiere manier om te genieten van je zwangerschap en na deze fijne voorbereiding, het ‘geboortefeestje’ van jullie kindje te vieren, is er niet. Naar keuze is deze cursus inclusief de Mini bevalcursus Samen ontspannen bevallen.

  SAMEN VOORBEREIDEN OP DE BEVALLING
  Als je in vertrouwen kunt uitzien naar de bevalling, samen een team vormend, kan de bevalling mooie, liefdevolle uren samen geven. De cursus Positief en Ontspannen bevallen helpt jullie bij het creëren van een ontspannen, gezonde, evenwichtige zwangerschap en bevalling. Positief, met open mind, meegaand in het moment, erop vertrouwend dat je lijf dit kán, op het proces, jezelf en elkaar! Positief, ontspannen én in vertrouwen, ook als de bevalling zich niet laat ‘sturen’ zoals je gewenst had. What’s in a name? Dat geldt zeker voor de cursus “Positief en ontspannen bevallen” of “hypnobirthing”. Hypnobirthing is feitelijk niets meer en minder dan in een positieve ‘state of mind’, vol vertrouwen en heerlijk ontspannen bevallen.

  Mogelijk tot snel. Naast lessen in Gouda en Waddinxveen óók mogelijk om livestream met de groep vanuit huis mee te doen

  www.mindfulmoves.nl
  Zwangerschapsyoga: Stralend zwanger en ontspannen bevallen
  Samen voorbereiden op de bevalling of hier.

  Contactgegevens:

  Naam: Ineke van Os - Docente zwangerschapsyoga, hypnobirthing, mam&baby yoga en babymassage
  Vestigingsplaats: Gouda en Waddinxveen
  Website: www.mindfulmoves.nl
  Telefoon: 06 2522 0552
  Email: info@cocoach.nu

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard