Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Ilona van Ewijk

ZP® - Magazine

, 18 December 2020 13:04Laatste update op: 18 December 2020 13:08

Hallo, ik ben Ilona van Ewijk (1966) en eigenaresse van Lona Yoga. Moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 2 heerlijke kleinkinderen. Jarenlang heb ik gewerkt met kinderen, groot en klein, in het basisonderwijs en in de kinderopvang.

Kijken wat kinderen nodig hebben en ze daarin ondersteunen vind ik heel belangrijk. De eerste levensbehoefte van ieder mens en zeker van een pasgeboren baby is aanraking. Vandaar dat ik de opleiding Babymassage-, en yoga ben gaan doen.

Bekijk website

Babymassage

Na de opleiding is het idee ontstaan om juist in de zwangerschap de massagetechnieken te leren aan jullie, de aanstaande moeders. Je kan dan vanaf de dag na de geboorte beginnen met het masseren van je baby. Je creëert rustmomenten waarin jullie intens contact hebben en genieten van elkaar. De babymassage werkt rustgevend, geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid en het helpt bij klachten als darmkrampjes, onrust en doorkomen van tandjes. Een massage kan heel klein en kort zijn, bijvoorbeeld na het badje of tijdens het verschonen. En je kan ook kiezen voor een massage van het hele lijfje, net waar jij en je baby zin in hebben.

Stuur een e-mail

Cursus

In je laatste trimester zijn er 4 lessen waarbij je oefent op een pop. Als je baby rond de 8/10 weken oud is, komen we met de groep bij elkaar en natuurlijk met alle baby’s. Deze ochtend ga jij je baby masseren waarbij ik je begeleid en help met alle geleerde massagetechnieken. Ook kan je bij mij terecht als je in de eerste weken na de bevalling ergens tegenaan loopt, wat betreft de babymassage. Heb je ook zin gekregen om met een groep aanstaande moeders de babymassage te komen leren? Neem dan contact met me op.

Contactgegevens

Lona Yoga
Maanweg 20, Den Haag (Binckhorst)
info@lonayoga.nl
www.lonayoga.nl
06-40533122

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard