Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Smallsteps Huize Pardoes

ZP® - Magazine

, 18 November 2019 13:00Laatste update op: 9 October 2020 16:00

Smallsteps Huize Pardoes in Denekamp biedt kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden opgevangen in vier groepen. Een babygroep voor kinderen van 0 tot 1, een dreumesgroep voor kinderen van 1 tot 2 en twee peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4.

Bekijk onze website

Baby's, dreumesen en peuters voelen zich thuis bij Smallsteps. Wij inspireren en stimuleren, maar laten jouw kind zoveel mogelijk zelf doen. Je eerste losse stapjes? Zelf je boterham smeren? Een pirouette? Probeer het maar. Geloven in de kracht van ieder kind, noemen we dat.

Smallsteps in beeld

De smaak van een zoete aardbei in je mond, de wind door je haren, de geur van vers gemaaid gras, de klank van een fluit of stem, een prachtig geïllustreerd prentenboek, bij Smallsteps ontdek je elke dag weer iets nieuws.

Straks naar de basisschool

Wij stimuleren de ontwikkeling van je kind. Met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes werken we bijvoorbeeld aan grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. Zo maakt je kind straks een goede start op de basisschool.

Contactgegevens

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 06:30 - 18:00
Adres: Brandlichterweg 12, Denekamp
Website: www.smallsteps.nl
Telefoon: 088 - 750 08 85

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard