Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Stichting Kinderopvang Beverwijk

ZP® - Magazine

, 17 November 2017 11:13Laatste update op: 22 June 2020 15:23

SKOV kinderopvang biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in Beverwijk e.o. Het spelende kind staat in de opvang centraal.

Bekijk onze website

Wij zorgen dat kinderen met plezier naar de opvang komen en optimaal binnen en buiten kunnen spelen. Wij beschouwen spel als het fundament van de ontwikkeling van elk kind en hebben veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Ons team zet zich enthousiast in voor het welzijn van de kinderen.

Stuur een e-mail

De SKOV bestaat uit de kinderdagverblijven Puk en Baloe en uit twee buitenschoolse opvang locaties: Kolderzolder en Arena. De opvang vindt plaats in sfeervolle en kindvriendelijke accommodaties met grote groepsruimtes en speelruimtes. Alle locaties hebben prachtige inspirerende natuurtuinen. Skov heeft hiermee, als enige in de regio, het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald.

Sfeerbeelden

De locaties liggen centraal in Beverwijk en zijn prima met de auto bereikbaar. Kinderdagverblijf Baloe ligt aan een van de toegangswegen naar de nieuwbouwwijk Broekpolder. Kinderdagverblijf Puk en de buitenschoolse opvanglocaties liggen in het centrum van Beverwijk, aan het Moensplein.

De SKOV biedt opvang van hoge kwaliteit. We werken met betrokken, deskundige medewerkers waarbij taken en verantwoordelijkheden duidelijk omschreven zijn. We gaan respectvol met elkaar en met onze klanten om, en zetten ons met enthousiasme in voor het welzijn van de kinderen.

Het spelende kind staat bij ons centraal!

Meer informatie vind je op: www.skovbeverwijk.nl

Groeikalender
Magazine