1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderopvang Het Keizertje

  Gepubliceerd op: 3-7-2023Bewerkt op: 3-7-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-7-2023Bewerkt op: 3-7-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Wij verzorgen professionele opvang en begeleiding op een fijne locatie bij jou in de buurt. Onze pedagogisch professionals geven baby’s, dreumesen en peuters van 0-4 jaar liefdevolle aandacht, rust en ruimte, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

  Liefdevolle en professionele begeleiding

  Ieder kind is uniek en is bij de geboorte al een compleet mens met een eigen karakter. Onze pedagogisch professionals hebben oog voor de individuele behoeften van je kind en passen de zorg daarop aan. Denk aan voeding, allergieën, dagritme, beweging, gedrag en communicatie. Ze geven je kindje de begeleiding die hij/zij nodig heeft om te groeien en zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

  Wij vinden het belangrijk dat kinderen en ouders zich welkom voelen. We doen alles in overleg en komen zo veel mogelijk tegemoet aan specifieke wensen van ouders. We hechten veel waarde aan een warme overdracht bij brengen en halen en hebben contact via onze Bitcare Ouderapp. We zijn ‘partners in opvoeding van jouw kind’, we doen het echt samen.

  Ervaren en goed opgeleide experts

  Onze professionals zijn ervaren en goed opgeleide kinderopvangexperts. Ze worden continu getraind en bijgeschoold op onderwerpen als gezondheid & beweging, interactie met baby’s en peuters en EHBO voor kinderen. Zo kunnen ze volgens de laatste inzichten hun werk doen. Ook hebben we veel aandacht voor inrichting en materialen.

  Onze pedagogisch professionals worden ondersteund door hun leidinggevende en coach. De coach inspireert en begeleidt hen door te kijken naar de kinderen, de groep en het pedagogisch handelen. We leren en groeien samen. Dat zorgt voor kwaliteit en professionals die met vertrouwen en plezier voor je kind zorgen.”

  Van 0 – 4 jaar in goede handen

  Op ons kinderdagverblijf vangen baby’s op in verticale groepen. In verticale groepen worden kinderen van 0 – 4 jaar op één groep opgevangen. De verticale groepen hebben verschillende plekken waar jouw baby zich kan vermaken: we hebben op beide verticale groepen een hoge box, een grond-box, wipstoeltjes en natuurlijk is er altijd plek op de schoot van de pedagogisch professional. Als je kind 2½ jaar kan het doorstromen naar de peutergroep, maar dit hoeft natuurlijk niet.

  Inschrijven en rondleidingen

  De vraag naar kinderopvang is groot. Wij raden je daarom aan je kind zo vroeg mogelijk in te schrijven. Dat kan via onze website . Het verplicht tot niets. Als je inschrijving binnen is, kijken we naar de mogelijkheden. Wil je meer informatie of eerst komen kijken? Maak dan een afspraak voor een rondleiding op onze locatie. Je bent van harte welkom!

  Contactgegevens

  Kinderopvang Het Keizertje
  Vestigingsplaats: Den Haag
  Website: www.hetkeizertje.nl
  Telefoon: 085 – 273 58 54
  E-mail: info@hetkeizertje.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard