Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

HEMA

ZP® - Magazine

, 9 July 2020 14:01Laatste update op: 10 July 2020 21:40

Wat handig is om in huis te hebben als je een baby krijgt, is voor iedereen verschillend. Wel is er een aantal spullen die je sowieso gaat gebruiken. Het is bijvoorbeeld fijn om een paar setjes newbornkleding te hebben in twee verschillende maten. De meeste pasgeboren baby’s passen maat 50, maar is je baby misschien iets kleiner of groter dan is het handig om ook maat 44 of 56 in huis te hebben.

Babyspullen kopen zoals beddengoed voor de wieg of het ledikant, slaapzakken, pyjama’s en jassen kan natuurlijk ook bij HEMA Dronten. Onze digitale thermometer, baby manicuresetje en wattenstaafjes zijn ook praktische HEMA artikelen om nog voor de geboorte van je kindje in huis te halen.

Onze newborncollectie babykleding wisselt elk seizoen en is gemaakt van zacht katoen of bamboe. Bamboe is comfortabel, hypoallergeen en antibacterieel. En het neemt bovendien veel vocht op. Ga je met je kleintje op pad? HEMA heeft autostoelen, luiertassen en draagzakken met mooie prints.

HEMA babyspeelgoed zoals een boxmobiel is voor de allerkleinsten om naar te kijken en voelen. Voor grijpgrage handjes zijn er zachte knisperboekjes, rammelaars en knuffels. Dus wat je ook nodig hebt, van babyverzorging en babykleding, tot aan speelgoed.

Bij HEMA Dronten vind je alles wat je zoekt.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard