1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  HypnoBirthing - Helene Kissels

  ZP® - Magazine

  , 1 februari 2022 22:30Laatste update op: 9 september 2022 10:01

  Hallo, ik ben Helene. Ik help jou en je partner graag bij de voorbereiding op de bevalling. Ik hoop jullie te inspireren en te laten inzien dat bevallen iets heel natuurlijks is zolang je maar met je lichaam meewerkt. Hoe? Dat leer ik jou en je partner met de HypnoBirthing cursus.

  Dit kan alleen als jij en jouw partner een team zijn, waarbij vertrouwen in jezelf en veiligheid voorop staan en je begrijpt wat er tijdens de bevalling gebeurt.

  Al jarenlang ben ik actief als yoga- en zwangerschapsyoga docent in Haarlem en ik vind het heerlijk om vanuit mijn eigen yogastudio te werken met jonge ouders. Naast de fysieke oefeningen die je lichaam soepel en sterk houden weet ik je te begeleiden naar een ontspannen manier van ademhalen.

  Tijdens de partnerlessen van zwangerschapsyoga is bij mij het verlangen ontstaan om de partner meer bij de bevalling te betrekken. Jouw partner is voor jou een belangrijke steun en toeverlaat; hij levert daarmee een hele waardevolle bijdrage aan de geboorte van jullie kind! Door samen de HypnoBirthing cursus te doen, ontstaat er een team en dit werkt tijdens de bevalling alleen maar in jullie voordeel. Met de HypnoBirthing methode help ik jullie voor te bereiden op een ontspannen, natuurlijke en kalme geboorte van jullie kindje.

  Wil je graag in contact komen met mij of heb je nog vragen of twijfels? Ik neem graag de tijd om jullie vragen te beantwoorden.

  Contactgegevens

  Mama calma
  Yoga Kleverpark
  Santpoorterstraat 31
  2023 DA Haarlem
  www.mamacalma.nl
  info@yogastudiokleverpark.nl
  Telefoon: 06-20490617

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard