Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Hélène Fokker

ZP® - Magazine

, 16 December 2019 14:38Laatste update op: 19 June 2020 16:55

Hallo, ik ben Hélène Fokker, osteopaat bij Fosteo op het Noordereiland. Ongeveer 15 jaar geleden ben ik begonnen als fysiotherapeut en al weer 10 jaar osteopaat.. Mijn zoontje huilde erg veel na de geboorte 7 jaar geleden. Dat was de trigger om me te gaan specialiseren in baby’s. Sindsdien behandel ik veel baby’s met verschillende klachten.

Bekijk mijn website

Naast volwassenen en kinderen help ik veel baby’s met diverse klachten. Om wat voorbeelden te noemen, voorkeurshouding, reflux en gewoon huilbaby’s. Over het algemeen herstelt een kleintje een stuk sneller dan een volwassene. De meeste baby’s zie ik niet meer dan 3/4 keer.

Stuur mij een e-mail

Als osteopaat heb ik simpelweg meer mogelijkheden om iemand van zijn klachten af te helpen. Met mijn handen ga ik op zoek naar de werkelijke oorzaak van de klacht. Met verschillende technieken probeer ik de oorzaak weg te nemen. Soms zijn het zachte technieken soms wat hardere technieken.

Mijn collega Wouter helpt net als ik volwassenen en baby’s. Wij verzorgen met zijn tweeën de osteopathie binnen Fosteo. Onze collega Frans zorgt voor de fysiotherapie en de KPR therapie. Nooit van de KPR Therapie gehoord, klik dan hier. Marlon zorgt ervoor dat Fosteo blijft reilen en zeilen, en dat je bijvoorbeeld deze advertentie ziet.

Als je een van ons nodig hebt kan je online op fosteo.nl snel en gemakkelijk een afspraak met een van ons boeken. Als je wilt weten hoe anderen ons hebben ervaren kijk dan naar de vele testimonials die op onze site staan en bij Google. Misschien tot ziens ..

Contactgegevens

Praktijk: Fosteo
Vestigingsplaats: Rotterdam
Website: www.fosteo.nl
Telefoonnummer: 010 73 71 869
E-mail adres: afspraak@fosteo.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard