Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Hélène Fokker

ZP® - Magazine

, 16 december 2019 14:38Laatste update op: 8 november 2021 11:30

Hallo, ik ben Hélène Fokker, osteopaat bij Fosteo op het Noordereiland. Ongeveer 17 jaar geleden ben ik begonnen als fysiotherapeut en al weer 12 jaar osteopaat.. Mijn zoontje huilde erg veel na de geboorte 9 jaar geleden. Dat was de trigger om me te gaan specialiseren in baby’s. Sindsdien behandel ik veel baby’s met verschillende klachten.

Naast volwassenen en kinderen help ik heel veel baby’s met diverse klachten. Om wat voorbeelden te noemen, voorkeurshouding, korte tongriempjes, reflux, onrustig gedrag en gewoon huilbaby’s. Over het algemeen herstelt een kleintje een stuk sneller dan een volwassene. De meeste baby’s zie ik niet meer dan 3/4 keer.

Als osteopaat heb ik meer mogelijkheden om iemand van zijn klachten af te helpen. Met mijn handen ga ik op zoek naar de werkelijke oorzaak van de klacht. Met verschillende technieken probeer ik de oorzaak weg te nemen. Soms zijn het zachte technieken soms wat hardere technieken.

Ook jij als moeder kan bij mij terecht. Een zwangerschap kan zowel voor als na de bevalling flinke klachten met zich meebrengen. Blijf er niet onnodig mee rondlopen.

Naast osteopathie doen we ook fysiotherapie en de KPR therapie. Nooit van de KPR Therapie gehoord, klik dan hier. Een zeer effectieve therapie om het bekken weer in de neutrale positie te krijgen.

Als je mij nodig hebt kan je online op fosteo.nl snel en gemakkelijk een afspraak boeken. Als je wilt weten hoe anderen ons hebben ervaren kijk dan naar de vele testimonials die op onze site staan en bij Google. Misschien tot ziens ..

Contactgegevens

Praktijk: Fosteo
Vestigingsplaats: Rotterdam
Website: www.fosteo.nl
Telefoonnummer: 010 73 71 869
E-mailadres: afspraak@fosteo.nl
Online afspraak inplannen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard