1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Hannie Oor

  Gepubliceerd op: 10-29-2019Bewerkt op: 7-22-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-29-2019Bewerkt op: 7-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  De vereniging Samen Bevallen geeft al 30 jaar zwangerschapscursussen aan zwangeren mét hun partner omdat wij geloven in de kracht van een team. Door tijdens de cursus alle verschillende fases van het geboorteproces te bespreken, weten jullie wat jullie te wachten staat.

  Over mij

  Ik ben eind 1987 begonnen als cursusleidster bij Samen Bevallen, en tegenwoordig heet dat zwangerschapsdocent. Ook ben ik verbonden als docent aan de opleiding van de vereniging, daar doe ik de eindredactie van het Tijdschrift van de Vereniging, en ik ben actief binnen het PR-depot. Verder ben ik verbonden aan ENCA-europa en als zodanig vertegenwoordig ik Nederland binnen dit netwerk.

  De regio Veluwe/Flevo heeft een ruim werkgebied met als buitengrenzen Amersfoort, Zwolle, Apeldoorn en de Flevopolder. Hoofdzakelijk zien wij mensen uit Nijkerk, Putten, Voorthuizen, Ermelo, Harderwijk en Zeewolde.

  De bevalling

  Mijn passie rondom zwangerschap en geboorte komt voort uit mijn diepe overtuiging dat, in essentie, vrouwen kunnen bevallen zonder medische ingrepen. De onverstoorde bevalling, met respect voor de vrouw en baby is een hoofddoel. Dit impliceert dat, wanneer er ingegrepen zou moeten worden, dit slechts na goed overleg (informed consent) met de barende en haar partner, kan plaatsvinden. Steeds met als doel de wensen en behoeftes van de vrouw, centraal te stellen.

  Zwangerschapscursus

  Samen sta je voor een grote verandering: jullie gaan ouders worden! Je kijkt samen uit naar de geboorte, maar jullie hebben ook vragen en onzekerheden. Wij ondersteunen jullie met praktische informatie en leren jullie technieken die je bij de bevalling kunt toepassen. Bekijk ons uitgebreide aanbod zwangerschapscursussen en kies wat het beste bij jullie past!

  Contactgegevens

  Naam: Zwangerschapscursus Samen Bevallen
  Vestigingsplaats: regio Veluwe zoeken en inschrijven
  Website: www.samenbevallen.nl
  Telefoon: 0341-491492
  Email: veluwe@samenbevallen.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard