Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Hanna Onatli

ZP® - Magazine

, 25 September 2019 15:42Laatste update op: 16 September 2020 09:09

Als therapeut heb ik al 20 jaar ervaring in het behandelen van zwangerschapgerelateerde klachten. Ik sta garant voor een professionele en persoonlijke benadering.

Bekijk website

Tijdens een zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Mede door deze veranderingen kan er pijn ontstaan rondom het bekken. Deze pijn kan zich bevinden in de het gebied van de lage rug, het stuitje, de liezen en/of het schaambeen. Deze klachten beginnen vaak nadat je lang in dezelfde houding hebt gezeten of gestaan of na zware lichamelijke inspanning. Ook specifieke bewegingen zoals omdraaien in bed, traplopen, uit de auto stappen of opstaan uit een stoel kunnen pijnlijk zijn. Na de bevalling kan ook sprake zijn van ongewild urineverlies of een te wijd staande buikwand (diastase).

Stuur een e-mail

Om bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap te verminderen, kan oefentherapie je heel goed helpen. Wij werken samen aan je klachten door dagelijkse activiteiten en houdingen aan te passen aan je situatie. Oefeningen en praktische adviezen kun je meteen toepassen bij jouw dagelijkse activiteiten.

Na de bevalling kun je preventief een check-up van je bekken laten doen of een training volgen om zo gunstig mogelijk op te bouwen.

Bekkenoefentherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Contactgegevens

Website: www.otmbl.nl
Email: hanna.onatli@otmbl.nl
Adres: Bos en Lommerplein 73 c, Amsterdam
Telefoon: 020-6822647 of 06-15640123

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard