Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Gertie Roberts

ZP® - Magazine

, 18 november 2019 11:20Laatste update op: 14 september 2020 12:57

Mijn naam is Gertie Roberts. Sinds 2001 werk ik als Lactatiekundige IBCLC bij Geboortezorg Limburg en kunnen (aanstaande) ouders bij mij of een van mijn collega’s terecht wanneer ze vragen hebben over het geven van borstvoeding.

Zowel in de zwangerschap als na de geboorte van het kindje, beantwoord ik vragen en geef ik tips en advies in overeenstemming met de situatie en die in het belang zijn voor het slagen van de borstvoeding voor moeder en kind. Dit kan heel verschillend van aard zijn.

In de zwangerschap, ter voorbereiding, door middel van voorlichtingsbijeenkomsten of een persoonlijk gesprek met specifieke aandacht voor de (aanstaande) ouder en eventuele problemen.

Na de geboorte van het kindje door middel van hulp en advies bij het goed aanleggen van het kindje, de juiste houding(en) tijdens het geven van borstvoeding, effectief drinken, start van de productie en hoe je weet dat het kindje voldoende voeding binnen krijgt. Dit is niet alleen belangrijk voor de baby, maar ook voor de moeder, zodat zij het vertrouwen niet verliest.

Ik vind dat je altijd contact op moet kunnen nemen bij vragen over borstvoeding. Daarom staan wij 24 uur per dag voor de ouders klaar. Een bevestiging, extra feedback of ondersteuning bij het geven van borstvoeding, geeft zelfvertrouwen aan zowel de ouders als het kindje.

Het is fijn om een bijdrage te mogen leveren aan een mooie, zorgeloze borstvoedingsperiode.

Speciaal voor jou: E-book Wiegwijs cadeau

Hierin lees je alles wat je nodig hebt voor, tijdens en na je zwangerschap.
Download gratis

Contactgegevens

Naam praktijk: Geboortezorg Limburg
Website: www.geboortezorglimburg.nl
Telefoonnummer: 06 515 91 852 (zeven dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar)
E-mailadres: gertieroberts@mgzl.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard