Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Muriël Veninga- Jansen & Vanessa Dries- Jansen

ZP® - Magazine

, 6 October 2020 15:40Laatste update op: 6 October 2020 15:45

Hallo, wij zijn Muriël en Vanessa en werken sinds 2012 als bekkenfysiotherapeut bij Fysiotherapie Mantinghcentrum in Stadskanaal.

Bekijk website

Als bekkenfysiotherapeut ben je opgeleid in een 3-jarige studie om ook zwangere dames goed te begeleiden en behandelen tijdens hun zwangerschap omtrent hun bekken en bekkenbodem. Tevens zijn wij opgeleid om Zwangerfit te geven waarbij je naast een deeltje theorie, een groot deel traint om in conditie te komen of te blijven, spieren te versterken en coördinatie te onderhouden bij onze praktijk Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal.

Stuur een e-mail

Als je aan Zwangerfit deel wil nemen mag je verwachten dat je gaat trainen in onze goed uitgeruste oefenzaal onder begeleiding en met de juiste adviezen ten aanzien van je houding. Dat je informatie krijgt over klachten rondom de zwangerschap, het aanleren van een juiste buikademhaling, het vinden en natuurlijk ook het trainen van je bekkenbodemspieren, tiladviezen en andere onzekerheden die je wilt bespreken. Je kunt vanaf week 16 in je zwangerschap bij ons komen trainen om in juiste conditie te komen of te blijven tot je bevalling. Voor informatie kunt u bellen of mailen naar de praktijk.

Contactgegevens

Naam: Muriel Veninga- Jansen & Vanessa Dries- Jansen
Praktijk: Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal
Website: www.fms-fysiotherapie.nl
Telefoonnummer: 0599-610872
E-mail: info@fms-fysiotherapie.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard