1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Fysiotherapie en Bekkencentrum Schambergen

  Gepubliceerd op: 12-21-2021Bewerkt op: 1-17-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-21-2021Bewerkt op: 1-17-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Bekkencentrum Schambergen biedt zorg rondom de zwangerschap en op gebied van het bekken. Wij zijn een centrum gericht op preventie, zorg en educatie.

  Samen met mijn collega’s Marianne Tems, Anouk Bakker, Marlou Gootzen en Nicole van den Bosch vorm ik Bekkencentrum Schambergen, een eigentijds centrum voor bekkenfysiotherapie gespecialiseerd in zwangeren. We werken vanuit 3 locaties in Zuid-Limburg: Maastricht, Kerkrade en Margraten in het Heuvelland. We behandelen klachten rondom de zwangerschap, zorgen dat je fit blijft rondom de zwangerschap en coachen jou naar een fijne bevalling en hersteltijd na de bevalling.

  Zwangerschapsgerelateerde bekken- en rugpijn

  Tijdens je zwangerschap gebeurt er heel veel in je lijf. De hormonen gieren rond en door veranderingen in je buik kunnen klachten ontstaan. Je krijgt moeite met omdraaien in bed, met opstaan uit een stoel, lang zitten en/of staan en je kunt niet meer lang wandelen. Ook pijn aan je stuitje komt regelmatig voor. Wij geven je adviezen om te bewegen zonder pijn. Waarom zou je met klachten blijven rondlopen als je er iets tegen kunt doen? ‘Het hoort erbij’ is niet meer van deze tijd!

  Fit rondom de zwangerschap

  Vind je het leuk om met andere zwangeren te sporten en ervaringen te delen? Bij ons kun je terecht voor veilig samen sporten. Je hebt de keuze uit aquatraining, bootcamp buiten of sporten binnen, in combinatie met coaching. Ook als je klachten hebt! We geloven in better in, better out. In de coaching bereiden we je voor op de bevalling, geven je tips hoe je de bevalling zelf leuker kunt maken en hoe je klachten na de bevalling kunt voorkomen. Na de bevalling kom je lekker sporten met andere bevallen vrouwen of volg je de babymassage.

  Bekkenbodem en zwangerschap

  Oeps! Je verliest ongewild urine of er vliegt een windje uit. Je vindt het behoorlijk gênant en dat begrijpen wij. Vaak wordt er gezegd dat het bij zwanger of net bevallen zijn hoort, maar dat is niet waar. Sterker nog: je kunt er iets aan doen. Urineverlies, maar ook pijn aan je vagina of bij het vrijen zijn terug te leiden naar je bekkenbodemspier. We leggen je graag uit hoe dit zit en wat we er samen aan kunnen doen. Zo loop je er niet onnodig lang mee rond en voorkom je ergere klachten in de toekomst.

  Contactgegevens:

  Bekkencentrum Schambergen
  Locaties:
  Maria Gorettiplein 22 Kerkrade
  Vijverdalseweg 4 Maastricht
  Duitsepoort 11 Maastricht
  Eijckerstraat 19 Margraten

  Kijk op: www.fysioschambergen.nl voor meer informatie.
  Bel: 045-5455931 (voor alle locaties)
  E-Mail: info@fysioschambergen.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard