1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  PowerMama training bij Fysical Hillegersberg

  Gepubliceerd op: 2-17-2020Bewerkt op: 10-10-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-17-2020Bewerkt op: 10-10-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  De zwangerschap en bevalling vragen veel van je lichaam. Het is daarom belangrijk om fit te blijven en op een verantwoorde manier te sporten. Bij Fysical Hillegersberg is een team van fysiotherapeuten en fitness instructrices opgeleid tot PowerMama coach. Zij zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in fitness voor zwangere vrouwen en sporten na de bevalling.

  Hierdoor zijn er altijd specialisten aanwezig om je op weg te helpen om weer fit te worden of te blijven, tijdens én na je zwangerschap.

  Samen trainen

  Via een uitwendige echografie kunnen we het functioneren van de bekkenbodem- en buikspieren controleren om je zo een geschikt trainingsprogramma aan te meten. De PowerMama lessen volg je samen met andere (aankomende) moeders. Hieruit ontstaan vaak blijvende vriendschappen.

  Ons aanbod

  Alle dames die meedoen aan het PowerMama programma zijn ook welkom om gedurende het programma in onze fitnesszaal te trainen voor nog beter en sneller resultaat.

  Naast het PowerMama programma bieden we een brede range aan groepslessen waardoor je ook na afronden van het PowerMama programma bij ons door kunt blijven trainen. Denk bijvoorbeeld aan zumba, hardlooptraining, yoga, pilates en bokslessen. Deze lessen worden natuurlijk gegeven door instructeurs die weten wat er nodig is om deze sporten te beoefenen na een zwangerschap. Je bent bij ons in goede handen!

  Contactgegevens

  Fysical Hillegersberg
  Elgarhof 5-9
  3055 CB Rotterdam
  www.fysical.nl
  Info@fysical.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard