1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Hélène Fokker

  Gepubliceerd op: 12-16-2019Bewerkt op: 10-31-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-16-2019Bewerkt op: 10-31-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, ik ben Hélène Fokker, osteopaat bij Fosteo op het Noordereiland. Ongeveer 18 jaar geleden ben ik begonnen als fysiotherapeut en al weer 13 jaar osteopaat.. Mijn zoontje huilde erg veel na de geboorte 10 jaar geleden. Dat was de trigger om me te gaan specialiseren in baby’s. Sindsdien behandel ik veel baby’s met diverse klachten.

  De klachten zijn vaak een voorkeurshouding, korte tongriempjes, reflux, onrustig gedrag, darmkrampjes en gewoon huilbaby’s. Over het algemeen herstelt een kleintje een stuk sneller dan een volwassene. De meeste baby’s zie ik niet meer dan 3/4 keer. Naast baby’s behandel ik ook kinderen, zwangere vrouwen en kersverse moeders.

  Als osteopaat heb ik meer mogelijkheden om iemand van zijn klachten af te helpen. Met mijn handen ga ik op zoek naar de werkelijke oorzaak van de klacht. Met verschillende technieken probeer ik de oorzaak weg te nemen. Soms zijn het zachte technieken soms wat hardere technieken.

  Ook jij als moeder kan bij mij terecht. Een zwangerschap kan zowel voor als na de bevalling flinke klachten met zich meebrengen. Blijf er niet onnodig mee rondlopen.

  Naast Osteopathie doen we ook MagShape en de KPR therapie. Met de MagShape kan je weer je oude figuur na een zwangerschap terugkrijgen en/of bekkenklachten verhelpen. Met de MagShape worden spieren sterker gemaakt en vet verbrandt. De KPR Therapie is bijzonder effectief als je bekken scheef staat. In 3 sessies brengen we het bekken terug in de neutrale positie.

  Als je mij nodig hebt kan je online op fosteo.nl snel en gemakkelijk een afspraak boeken. Als je wilt weten hoe anderen ons hebben ervaren kijk dan naar de vele testimonials die op onze site staan en bij Google. Misschien tot ziens ..

  Contactgegevens

  Praktijk: Fosteo
  Vestigingsplaats: Rotterdam
  Website: www.fosteo.nl
  Telefoonnummer: 010 73 71 869
  E-mailadres: afspraak@fosteo.nl
  Online afspraak inplannen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard