1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Fiona Groot Koerkamp

  Gepubliceerd op: 2-1-2018Bewerkt op: 7-22-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-1-2018Bewerkt op: 7-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Fiona Groot Koerkamp en met veel enthousiasme en liefde werk ik als kraamverzorgende bij Naviva Kraamzorg. Vanwege mijn vooropleiding kon ik een verkorte opleiding tot kraamverzorgende volgen. En ook na al die jaren vind ik mijn beroep het mooiste van de wereld.

  Wat ik zo geweldig vind aan mijn werk? Toch echt het werken bij de gezinnen thuis. Dat je kersverse ouders vertrouwd ziet worden met hun kindje. Het blijft bijzonder om dat mee te mogen maken. Ik doe altijd mijn uiterste best om het kraamgezin een ontspannen en onvergetelijke kraamtijd te geven, Als ik aan het eind van de kraamweek met een gerust hart de deur achter mij dicht kan trekken, heb ik mijn werk goed gedaan.

  Als kers op de taart ben ik naast ‘normaal’ kraamverzorgende ook partusassistent. Ik assisteer de verloskundige bij de bevalling thuis of in het ziekenhuis. Als ik dienst heb en mijn telefoon gaat, komt er een stoot adrenaline vrij. Binnen een paar tellen zit ik in de auto en ga op weg. Elke keer weer blijft het bijzonder om bij een bevalling te zijn. Om de verloskundige te helpen en de zwangere te ondersteunen. Als de bevalling achter de rug is en alles is opgeruimd, geniet ik van zo’n pasgeboren hummeltje in de armen van haar of zijn trotse ouders.

  Naviva Kraamzorg is een fijne, betrokken kraamzorgorganisatie. We zijn een grote club, maar omdat we werken met regionale teams voelt het toch klein en vertrouwd. Het is fijn dat Naviva openstaat voor nieuwe ontwikkelingen. Je merkt aan alles dat Naviva het beste wil voor haar cliënten en medewerkers.

  Kortom, ik doe dit dankbare werk met enorm veel plezier!

  Contactgegevens

  Website: www.naviva.nl
  Telefoonnummer: 088-7777666.
  E-mail: info@naviva.nl

  Leuk welkomscadeau

  Naviva Kraamzorg geeft jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Meld je vandaag nog aan via deze link met actiecode “Zwangerenportaal” en ontvang een leuk welkomscadeau.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard