1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Fintor: Financieel advies en verzekeringen

  Gepubliceerd op: 8-17-2021Bewerkt op: 8-17-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 8-17-2021Bewerkt op: 8-17-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Je kiest voor een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht, individueel advies en zekerheid voorop staan. Wij kennen vrijwel al onze klanten persoonlijk. Het is iets dat bijdraagt aan structureel beter advies.

  Bij ons profiteer je van jarenlange ervaring in financieel advies. Als organisatie kennen we alle mogelijkheden, kansen en voorwaarden. Hierdoor heb je de zekerheid van een passend advies. Omdat we de sector goed kennen, zien we tevens de vernieuwingen en veranderingen. Automatisch spelen we hier direct op in, zodat jij als klant direct profiteert van de innovaties die wij doorvoeren.

  Kennis, ervaring, persoonlijke aandacht, innovatie en zekerheid. Het zijn slechts vijf redenen waarom je kiest voor ons. Wij bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

  Dit doen we voor jou

  Financieel advies wordt meestal ingedeeld in hypotheekadvies, verzekeringsadvies, pensioenadvies of vermogensadvies. Het professionele advies staat voorop. Dit is het advies waarbij wij jou ontzorgen en garanderen dat het product of de dienst waarvoor je uiteindelijk kiest, ook écht aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

  Formele kennismaking

  We starten altijd met een kennismaking. Een betrekkelijk formele kennismaking, want we willen goed weten wat de wensen, vragen, kenmerken en mogelijkheden zijn van jou en/of jouw gezin. Door goed te inventariseren, krijg je de zekerheid van professioneel advies. Dit kan zowel fysiek als digitaal.

  Diensten en producten

  Vervolgens zoeken wij op basis van de informatie die we van je hebben gehad één of meerdere passende financiële producten of diensten. Wij vertellen je over de voordelen van de verschillende opties en geven aan of je bij een bepaalde dienst wellicht rekening moet houden met beperkende voorwaarden.

  Totaaladvies

  Jouw wensen, voorkeuren, persoonlijke situatie combineren we tot één totaaladvies. Dit advies ontvangt je van ons op schrift, uiteraard in begrijpelijke taal. Het advies sluit perfect aan bij hetgeen dat we samen hebben besproken.

  Uitvoer van het advies

  Indien gewenst kunnen we ook de uitvoer van het advies voor onze rekening nemen. Bemiddeling heet dit formeel. Wat we daarbij doen is het product daadwerkelijk voor je afsluiten. Hiermee dragen we zorg voor een professionele overdracht van ons advies naar een aanbieder, bijvoorbeeld een bank of verzekeraar.

  Controle dienstverlening

  Gedurende én na het uitvoerproces voeren we diverse controlerondes uit. Houdt de aanbieder van het product of de dienst rekening met alle wensen die jij hebt aangegeven, kloppen de bedragen, zijn de polisbladen goed ingevuld, worden er geen beperkende voorwaarden toegevoegd door de aanbieder, et cetera? Gaat er ergens iets mis, dan zorgen we ervoor dat de fout al is hersteld voordat je de polis ontvangt.

  Nazorg en vervolgadviezen

  Heb je na verloop van tijd nog vragen over het eerdere advies of de bemiddeling, dan staan we je graag te woord. Verandert je situatie of verandert er iets in de markt, bijvoorbeeld door de wijziging van de gezinssituatie dan zijn we je met onze adviezen graag opnieuw ter wille. Omdat we je al kennen, gaat dat advies nog sneller. Dat laatste is iets dat je direct terugziet in ons adviestarief.

  Onze tarieven

  Doordat we als adviseur volledig onafhankelijk zijn, pakken onze adviezen op lange termijn altijd voordelig voor je uit.

  Kwaliteit voorop

  De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Om je meer inzicht te geven in onze professionele werkwijze, tonen wij je graag onze keurmerken, vergunningen en / of aanstellingen.

  Kifid

  Als je op een bepaalde manier niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat uiteraard jammer. Wat ons betreft zouden we er graag met jou uitkomen. Maar mogelijk blijft er een verschil van mening bestaan. In dat geval is het voor jou prettig te weten dat wij zijn aangesloten bij het Kifid. Eventuele klachten kun je hier indienen. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening zal jouw klacht altijd vertrouwelijk, deskundig en objectief behandelen.

  Erkend Financieel Adviseur

  Wij zijn trots op ons keurmerk Erkend Financieel Adviseur. Wij zijn als professional specialist in alle facetten van het advies.. Als erkend financieel adviseur beheersen we alle vormen van advies. We bieden oplossingen en zekerheid. Ook voor ondernemers.

  Contactgegevens

  • Email: info@fintor.nl
  • Telefoon: 010 235 6819
  • Fascinatio Boulevard 722, 2909 VA Capelle aan den IJssel
  • www.fintor.nl
  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard