Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Fieneke de Vries

ZP® - Magazine

, 2 July 2020 12:30Laatste update op: 9 July 2020 18:53

Hallo, ik ben Fieneke de Vries, moeder van drie prachtige kinderen en ben gediplomeerd osteopaat en gecertificeerd kinderosteopaat. Ik werk sinds 2011 in de praktijk in Assen en heb sinds 2014 ook een vestiging in Eelde-Paterswolde. Osteopathie is een manuele geneeswijze waarin ik op zoek ga naar de primaire oorzaak van de klachten en zal het lichaam zodanig stimuleren dat het zelfgenezend vermogen weer optimaal is, zodat herstel van de klacht kan optreden.

Bekijk website

Osteopathie bij baby’s

De geboorte van je baby is meestal een zeer bijzondere gebeurtenis! Toch is het een van de meest stressvolle momenten in een mensenleven. De baby moet zich tijdens de uitdrijving draaien en ondervindt daarbij weerstand van het bekken en de bekkenbodemspieren van de moeder.

De schedel van de baby is daar gelukkig op berekend doordat de botstukken van de schedel over elkaar kunnen glijden. De meeste vervormingen verdwijnen op een natuurlijke manier. Als de inwerkende krachten heel groot zijn geweest of als er hulpmiddelen zijn gebruikt dan kunnen de vervormingen groot zijn. Dan kan je met je baby naar de osteopaat gaan. Ik onderzoek de baby'tjes uitsluitend met zachte handgrepen, het is pijnloos en werkt vaak ontspannend. Een aantal veelvoorkomende klachten naast schedelvervormingen zijn: ontroostbaarheid, refluxklachten, darmkrampjes, overstrekken en voorkeurshouding.

Stuur een e-mail

Osteopathie bij zwangerschap

Een goede vitaliteit tijdens je zwangerschap is van groot belang voor jezelf en je kindje. In een relatief korte tijd verandert er veel op mechanisch, hormonaal en emotioneel vlak. Je hele interne huishouding moet immers voor twee worden ingericht. Bekende zwangerschapskwaaltjes zoals; rug, nek, bekken, been, bekkenbodem, spijsvertering en hoofdpijnklachten kan het geluk van je zwangerschap behoorlijk verstoren. Met osteopathie kunnen je zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier behandeld worden, zonder je kindje in gevaar te brengen. Osteopathie is er juist primair op gericht om je lichaam weer in balans te brengen. Hoe beter het jou vergaat des te beter is het voor je kindje, voor nu en voor later.

Contactgegevens

Naam praktijk: Osteopathie Noord
Vestigingsplaatsen: Assen (hoofdlocatie), Eelde-Paterswolde
Website: www.osteopathienoord.nl
Tel: 06-27066092
Email: info@osteopathienoord.nl

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Groeikalender
Magazine