1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Femkje Buijs

  ZP® - Magazine

  , 18 december 2020 13:40Laatste update op: 7 februari 2106 07:28

  Mijn naam is Femkje Buijs eigenaresse van SED CrossFit. In de loop der jaren hadden wij meerdere leden die tijdens en na hun zwangerschap graag wilde "blijven" trainen. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen door middel van meerdere cursussen.

  Ondertussen ben ik ook mama van twee kindjes. Zo heb ik zelf ook mogen ervaren hoe het is om te kunnen blijven trainen en hoe het is om weer te beginnen. Door de groeiende vraag naar gerichte lessen zijn wij Power mama Assen begonnen en samen met twee andere coaches verzorgen wij met plezier deze lessen.

  Tijdens de zwangerschap

  Trainen tijdens zwangerschap is gezond voor moeder en kind. Je bereidt je lichaam voor op een bevalling en een nieuwe verantwoordelijkheid, genoemd het moederschap. Zwangerschap is niet de tijd om nieuwe persoonlijke records neer te zetten, maar een tijd om gezond, sterk, zelfverzekerd en fit te blijven. Daarbij is het belangrijk om open te staan voor de veranderingen die het lichaam door maakt.

  Na de zwangerschap

  Na de zwangerschap is het van belang dat het sporten weer rustig opgepakt wordt. Je buikspieren moeten de kans krijgen om weer rustig naar elkaar toe te groeien en ook de rest van het lichaam heeft de tijd nodig om weer de oude te kunnen worden.

  Is je bevalling al een langer geleden en ben je al een tijd Power Mama, ook dan ben je van harte welkom in onze lessen. Elke vorm van beweging telt en heeft een positief effect op jou gesteldheid. Laat onze Power mama coaches jou helpen om met plezier, en op een veilige verantwoorde manier te trainen!

  Contactgegevens

  Power mama Assen
  Pottenbakkerstraat 6
  9403 VK Assen
  www.powermama-assen.nl
  0643551559
  sedcrossfit@gmail.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard