1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Evelyn van der Kolk

  Gepubliceerd op: 12-10-2018Bewerkt op: 6-15-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-10-2018Bewerkt op: 6-15-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Als eigenaar en directeur ben ik nauw betrokken bij de zorg en aandacht voor de kinderen en de medewerkers. KDV Kolkkidz is kleinschalig en juist daardoor kan ik mij helemaal richten op het begeleiden van onze leidsters en de – pedagogische – kwaliteit onze dienstverlening.

  Ik ben moeder van 3 kinderen en manager kinderdagverblijf Kolkkidz sinds 2011. In 2016 rondde ik mijn opleiding voor Sociaal Pedagogisch Medewerker af. Als eigenaar en directeur ben ik nauw betrokken bij de zorg en aandacht voor de kinderen en de medewerkers. KDV Kolkkidz is kleinschalig en juist daardoor kan ik mij helemaal richten op het begeleiden van onze leidsters en de – pedagogische – kwaliteit onze dienstverlening. Kinderen moeten zich veilig en welkom voelen op ons kinderdagverblijf en krijgen daarom veel individuele aandacht.

  Kleinschalig

  Kinderdagverblijf Kolkkidz is kleinschalig kinderdagverblijf in Alkmaar-Noord. Inmiddels bestaat het kinderdagverblijf alweer 10 jaar. Het zit inpandig bij het bekende familie Sportinstituut Tom van der Kolk. Het kinderdagverblijf biedt kinderen van 0 tot 4 jaar een fijne en huiselijke omgeving.

  Verticale groep

  Onze keuze voor een verticale groep – dus met alle leeftijden bij elkaar – heeft voordelen voor de kinderen. De omgang met elkaar en met kinderen van verschillende leeftijden stimuleert de sociale en emotionele ontwikkeling van elk kind. Waarden en normen, samenspel, conflicten oplossen, vrij spel, respect en veel activiteiten maken het verblijf van uw kind bij KDV Kolkkidz leuk en leerzaam.

  Ervaren gekwalificeerde leidsters

  Onze leidsters zijn de gekwalificeerde begeleiders van uw kind die al velen jaren werkzaam zijn bij het kinderdagverblijf Kolkkidz. Er zijn altijd voldoende leidsters aanwezig conform de landelijk geldende kind-leidsterratio. Door de kleinschaligheid van ons kinderdagverblijf kunnen wij maximaal 15 kinderen huisvesten. Het voordeel daarvan is dat elk kind veel aandacht krijgt.

  Buitenspelen

  Er is onze veilige omheinde speelplaats en dichtbij is ook de vlindertuin waar de kinderen – als het weer het toelaat – onder begeleiding kunnen genieten van buiten zijn en kennismaken met de natuur. Ook dan staat de veiligheid van uw kind centraal.

  Goedkoopste kinderdagverblijf

  Ondanks de perfecte kwaliteit is Kinderdagverblijf Kolkkidz de goedkoopste kinderdagverblijf in Alkmaar en omstreken.

  Voor meer informatie ga naar www.kolkkidz.nl of neem contact op met 072 – 7676106 voor een vrijblijvende rondleiding.

  Contactgegevens:

  Naam: Evelyn van der Kolk
  Vestigingsplaats: Alkmaar
  Website: www.kolkkidz.nl
  Telefoonnummer: 072-7676106
  Neem hier contact met ons op.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard