Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Eveline Luchtmeijer

ZP® - Magazine

, 28 February 2021 20:56

Hallo, ik ben Eveline Luchtmeijer, directrice van kinderopvang Lien! Samen met mijn topteam vangen wij al 10 jaar kinderen op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Onze 2 locaties bevinden zich in hartje Vlissingen, dicht bij het strand, de winkels en het bos.

We trekken er dan ook graag regelmatig op uit met de kinderen. We zijn een kleinschalige, flexibele en professionele kinderopvang organisatie. Ieder kind is uniek en wij vinden het dan ook erg belangrijk dat kinderen zich bij ons op hun gemak voelen, zo kunnen ze optimaal genieten en ontwikkelen. Ons motto is dan ook niet voor niks ‘Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf’

Bekijk website

Onze organisatie/visie

Kinderopvang Lien! is een kleine organisatie met 3 groepen op 2 locaties. We hebben een kinderdagverblijf groep van 0 tot 4 jaar, een BSO-groep van 4 tot 13 jaar en een BSO-groep van 8 tot 13 jaar.

De opvang vindt plaats in verticale groepen, dat wil zeggen dat er kinderen van verschillende leeftijden in 1 groep worden opgevangen.

Uw kinderen krijgen bij ons de ruimte om op hun eigen manier te ontwikkelen, ze leren spelenderwijs nieuwe vaardigheden, maken nieuwe vriendjes en hebben vooral heel veel plezier! Zo zijn ze klaar voor de wereld van vandaag en morgen.

Dit alles gaat natuurlijk in overleg met u als ouder. We bieden volop activiteiten die ruimte bieden voor ontwikkeling en speelplezier. We zorgen daarbij dat de thema’s en activiteiten aansluiten op de belevingswereld van de kinderen.

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

  • Persoonlijke professionele opvang bij een kleine organisatie met een vast team.
  • Betaalbare opvang, wij vragen per uur niet meer dan het maximale uurtarief van de belastingdienst
  • Flexibele opvang, mogelijkheid voor vaste uren per maand maar op verschillende dagen in de week.
  • Verlengde opvang mogelijk tussen 6.30 uur en 7.00uur en 18.00 uur en 18.30uur
  • Een apart lokaal waar we iedere ochtend met onze peuters heen gaan om ontwikkelingsgerichte activiteiten te doen, VVE.
Stuur een e-mail

Onze contactgegevens

Vestigingsadres KDV: Badhuisstraat 70, 4381LV Vlissingen
Vestigingsadres VSO/BSO: Scheldestraat 37, 4381 RR Vlissingen
Website: www.kinderopvang-lien.nl
Telefoon: 0118-853424
E-mail: eveline@kinderopvang-lien.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard