Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Elvira Wolterink

ZP® - Magazine

, 14 May 2021 18:32Laatste update op: 14 May 2021 18:35

Hallo, Ik ben Elvira Wolterink. Als geregistreerd bekkenoefentherapeut ben ik werkzaam bij Centrum in Beweging in Lichtenvoorde. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van zwangere vrouwen met (pijn) klachten rondom het bekken, de bekkenbodem en/of lage rug. Ik werk zowel met collega’s binnen onze praktijk als met andere disciplines samen, om het beste voor jou te bereiken.

Bekijk website

Bekkenoefentherapie

Als bekkenoefentherapeut geef ik uitleg, begeleiding en behandeling. Ik kijk zowel naar het pijnlijk gebied, als naar het geheel: samen kijken we hoe de klachten zoveel mogelijk kunnen verminderen. Je krijgt gerichte oefeningen om je bekken– en bekkenbodemspieren gecontroleerd te kunnen aanspannen en ontspannen. Daarnaast word jij je bewust van hoe je deze spieren gebruikt tijdens het dagelijks bewegen. Je krijgt houding– en bewegingsadviezen die passen bij je dagelijks leven, werk en sport. Door zelf regelmatig te oefenen leer je dit toe te passen. Dit helpt om je klachten op te heffen, te verminderen en te voorkomen.

Zwangerschapsbegeleiding

Naast individuele behandeling geef ik al ruim 20 jaar zwangerschapsbegeleiding, sporten tijdens de zwangerschap en fit na de bevalling. In deze sessies wordt veel aandacht geschonken aan preventie: door jouw lichaam goed te kennen zijn al veel klachten te voorkomen.

Na de bevalling

Voor een optimaal herstel na de bevalling kun je bij mij terecht voor behandeling en advies. Je kunt in deze fase last hebben van klachten die het gevolg zijn van de bevalling of door overbelasting, omdat de verzorging van je baby erg intensief kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan lage rugklachten, stuitklachten, bekkenklachten, bekkenbodemklachten of nek-en schouderklachten.

Stuur een e-mail

Contactgegevens

  • Elvira Wolterink, bekkenoefentherapeut
  • Centrum in Beweging
  • Patronaatsstraat 10
  • 7131 CG Lichtenvoorde
  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard