Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Echopraktijk Dordrecht

ZP® - Magazine

, 18 February 2020 15:14Laatste update op: 21 September 2020 23:39

Bij ons kun je terecht voor alle pretecho's vanaf 8 weken van je zwangerschap en medische echo's tijdens je zwangerschap. Wij maken tevens medische echo's voor verloskundigenpraktijken in de regio.

Bekijk website

Het is voor ons belangrijk dat je heerlijk ontspannen van je kleintje kan genieten tijdens je zwangerschap. Het blijft voor ons bijzonder wanneer we deze eerste ontmoeting met je kindje met je mogen delen. In echopraktijk Dordrecht maken we gebruik van het nieuwste echosysteem van GE Voluson, met levensechte 3D echo en 4D echo (HDLive) beelden. Dankzij deze HDLive techniek kunnen we al onze klanten de mooiste echo beelden tonen om hun kindje te bewonderen, wij zijn hiermee uniek in de regio. In het ASZ (albert schweitzer ziekenhuis) werken de gynaecologen/echoscopisten met hetzelfde echosysteem.

Stuur een e-mail

Wij zijn gevestigd in de buitenschil van het centrum van Dordrecht met voldoende beschikbare parkeerplaatsen. Trein en bushalte bevinden zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk waardoor we zeer goed bereikbaar zijn vanuit Dordrecht en omstreken zoals: Rotterdam, Drechtsteden (Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht), Ridderkerk, Barendrecht, Roosendaal, Gorinchem en Breda.

Contactgegevens

www.echopraktijkdordrecht.nl

Maaskant-Erf 18
3315 KK Dordrecht
078 - 622 4193
contact@echopraktijkdordrecht.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard