1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Ilvy Mols

  Gepubliceerd op: 9-4-2023Bewerkt op: 9-4-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-4-2023Bewerkt op: 9-4-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Als afgestudeerd verloskundige, geboorte- en kraamdoula kan je op mij bouwen. Ben je zwanger of bevallen en zoek je extra ondersteuning, informatie of advies. Dan kan je bij mij terecht. Met alle kennis die ik in huis heb zal ik je helpen, informeren en ondersteunen tijdens je zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode om te zorgen dat dit de mooist mogelijke ervaring mag worden.

  Een doula, wat is dat nu eigenlijk?

  Een doula is iemand die je begeleiding/ondersteuning kan geven tijdens een zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode. Afhankelijk van de behoefte zijn er meerdere vormen mogelijk zoals tijdens de zwangerschap informatie verstrekken over wat te verwachten, hulp bieden aan de partner over wat kan hij/zij kan betekenen tijdens een zwangerschap/baring/kraamperiode, hulp bij het schrijven van een functioneel geboorteplan of kraamplan en fysiek ondersteuning geven tijdens je baring!

  Geboorte- en kraamdoula

  Alles wat ik voor jullie kan betekenen is te vinden op mijn website, kopje praktijk. Zo kan je kiezen uit verschillende pakketten of losse sessies. Wil je het volledige pakket, dan pas ik dit aan op jullie vragen en wensen, een pakket op maat. Dit kan zijn tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamperiode of een combinatie van deze perioden. Denk aan een functioneel geboorte of kraamplan schrijven, hulpmiddelen of houdingen voor het opvangen van weeën, informatie over borstvoeding of andere voeding en niet te vergeten ontspanningsoefeningen voor jou als moeder.

  Wie is deze doula?

  Ik ben Ilvy Mols, 27 lentes jong en samen met mijn vriend woon ik in Stramproy. Na het behalen van mijn diploma’s ben ik begonnen met een babyspa en is deze in 2022 uitgebreid met doula diensten. Naast het werk in mijn eigen praktijk werk ik ook nog in de kinderopvang. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, dans ik bij de Zumba en speel ik saxofoon. Maar mijn grootste passie is het werken met baby’s en alles rondom de geboortezorg! Heb je vragen, aarzel niet om mij aan te spreken. Bel, app of mail gerust, ik sta je graag te woord. Of boek meteen via de website een gratis kennismakingsgesprek!

  Contactgegevens

  Ilvy Mols, B-biej puur
  Stramproy (Gemeente Weert)
  www.b-biejpuur.nl
  0651743991
  info@b-biejpuur.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard