Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Dominique Berger

ZP® - Magazine

, 2 May 2019 15:50Laatste update op: 15 December 2020 10:26

Hallo, ik ben Dominique Berger en ik heb sinds vorig jaar Osteopathie Zwijndrecht opgestart. Osteopathie kan voor zowel jou als voor je kindje een goede behandeling bieden!

Tijdens de zwangerschap kunnen er veel ongemakken ontstaan zoals rug-/bekkenklachten, klachten aan de middenrug of ribben, maar ook klachten aan organen zoals darmklachten en maagklachten. Ik kijk als osteopaat bij deze klachten naar het gehele lichaam. Ook na je bevalling of na een keizersnede is osteopathie een goede optie om klachten te verhelpen of te voorkomen.

Osteopathie behandelingen bij baby’s of bij kinderen wordt steeds bekender. Zowel tijdens een zware langdurige bevalling als bij een korte snelle bevalling worden grote krachten uitgeoefend op het lichaam van je kindje. Vervolgens kan je kindje problemen krijgen zoals langdurig huilen, darmkrampjes, refluxklachten, moeilijkheden met zuigen of slikken of voorkeurshoudingen. Er worden zachte technieken gebruikt om het lichaam van je kindje weer in balans te krijgen.

Ik ben werkzaam in een praktijk voor fysiotherapie dus er zijn korte lijntjes tussen collega's en mij. Deze eventuele samenwerking is fijn voor zowel jou als je kindje!

Veel ziektekostenverzekeringen vergoeden de kosten van osteopathie of een gedeelte ervan. Je kan je polis raadplegen of contact opnemen met je verzekeraar.

Contactgegevens

Praktijk: Osteopathie Zwijndrecht
Locatie: Zwijndrecht
Website: www.osteopathiezwijndrecht.nl
Email: info@osteopathiezwijndrecht.nl
Tel: 078-6127099

Gezondheidscentrum Nederhoven
Buizerdstraat 2A
3334 SB Zwijndrecht

Gezondheidscentrum Rotterdamseweg
Rotterdamseweg 70
3332 AK Zwijndrecht

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard