1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Dieuwke Ottens

  Gepubliceerd op: 5-21-2019Bewerkt op: 7-20-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-21-2019Bewerkt op: 7-20-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Dieuwke Ottens (1974), verloskundige en geregistreerd Consulent Seksuele Gezondheid NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie). Sinds 2001 ben ik werkzaam als verloskundige. In 2015 ben ik afgestudeerd als Consulent Seksuele Gezondheid NVVS. Deze opleiding maakt dat ik gekwalificeerd ben in de counseling op het gebied van diverse vragen en problemen op het gebied van de seksuele gezondheid.

  Sinds 2019 sta ik bij de NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie) geregistreerd als Consulent Seksuele Gezondheid NVVS. Naast mijn contact met cliënten train ik samen met de Rutgers verloskundigen in het bespreekbaar maken van seksualiteit binnen de verloskundige praktijk.

  Mijn specialisatie als consulent ligt op de koppeling tussen verloskunde en seksuologie. Met name vragen over: pijn bij vrijen na de bevalling, vragen over verschil in verlangen in de zwangerschap of na de geboorte van een kind vallen binnen mijn specifieke deskundigheid. De combinatie van deze twee beroepen is uniek in Nederland. In mijn praktijk heb ik inmiddels jarenlange ervaring met het oplossen van vragen en/of problemen op het gebied van seksualiteit zeker in relatie tot zwangerschap en na de bevalling.

  Mijn aanpak kenmerkt zich dan ook doordat deze kortdurend, praktisch en oplossingsgericht is. Ik werk samen met een netwerk van seksuologen en bekkenfysiotherapeuten. Indien nodig kan ik naar hen doorverwijzen. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend kennis te maken om te kijken of mijn hulp kan aansluiten bij jouw of jullie wensen.

  Contactgegevens:

  Praktijk: Praktijk voor seksuele gezondheid Haarlem-Noord
  Website: www.praktijkvoorseksuelegezondheidhaarlem-noord.nl
  Telefoon: 06-44855320
  E-mail: dieuwke@praktijkvoorseksuelegezondheidhaarlem-noord.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard