1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Dieuwertje Schuringa

  ZP® - Magazine

  , 17 februari 2021 13:32Laatste update op: 10 maart 2021 11:41

  Ik ben Dieuwertje en ik werk sinds 2009 als chiropractor, met een specialisatie in het behandelen van zwangeren en baby's en kinderen. Samen met 2 enthousiaste collega's heb ik in 2015 Chiropractie Praktijk Vivante in Bussum opgezet, waar wij al een aantal jaren veel mensen hebben kunnen mogen helpen.

  Zwangerschap en bevalling

  Ik vind het leuk om mensen van alle leeftijden weer op de been te kunnen helpen na rug- of nekklachten, chiropractie kan zulke prachtige resultaten bereiken.
  Mijn passie ligt specifiek bij het begeleiden van vrouwen tijdens hun zwangerschap en na de bevalling. Er gebeurt zoveel moois met je lijf tijdens een zwangerschap, maar helaas soms niet helemaal zonder problemen of klachten. Er wordt namelijk ook erg veel van je lijf gevraagd en je wilt natuurlijk dat je lijf zo optimaal mogelijk en pijnvrij kan bewegen tijdens je zwangerschap en bevalling. De zachte, veilige en gerichte chiropractie behandelingen zorgen voor de juiste spierbalans en beweging in het bekken en romp om zo de nodige stabiliteit te creëren tijdens de zwangerschap. Ik werk samen met andere (bekken)fysiotherapeuten of oefentherapeuten indien nodig om het beste resultaat neer te zetten; het behandelplan wordt altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

  Baby's

  Er wordt tijdens de bevalling veel druk uitgeoefend op het lijfje van je baby, zeker als deze wordt gecompliceerd door bijvoorbeeld vaccumverlossing of keizersnede. Je kan je voorstellen dat dit wellicht voor problemen met voeden kan zorgen of een voorkeurshouding. Voor baby's gebruiken wij aangepaste onderzoeksmethoden en lichte, pijnvrije behandeltechnieken waardoor chiropractie een veilige en vaak ook uiterst effectieve manier is om kinderen te behandelen. Dit kan al vanaf jonge leeftijd en kan grote verschillen maken voor je baby en daardoor voor het hele gezin.

  Contactgegevens

  Vivante Chiropractie in Bussum
  www.praktijkvivante.nl
  Mezenlaan 13-15
  1403 BP Bussum
  035 203 12 47
  info@praktijkvivante.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard