Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Debora Montfoort

ZP® - Magazine

, 25 March 2019 10:44Laatste update op: 15 July 2020 17:39

Ik ben Debora Montfoort; directeur van Kinderdagverblijf De Zeebaboe en moeder van drie schoolgaande kinderen. In Hoek van Holland hebben wij vier groepen; baby, 2x peuter en een peuterspeelzaal. In ons team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers, pedagoog, pedagogisch beleidsmedewerker/coach werken wij samen aan ons pedagogisch klimaat.

Bekijk website

Een pedagogisch klimaat is het geheel van aanwezige en gecreëerde omgevingsfactoren, die invloed hebben op het welbevinden van jonge kinderen, waardoor een kind zich verder kan ontwikkelen. Ik vind het heel belangrijk dat een kind zichzelf mag zijn. Dat het spelenderwijs de wereld mag en gaat ontdekken.

Kinderdagverblijf De Zeebaboe bestaat al ruim 20 jaar. Ons kinderdagverblijf biedt je de mogelijkheid om naast je gezinsleven ook je dagelijkse werkzaamheden te kunnen (blijven) uitoefenen. Je kind staat bij ons centraal. Het is van belang dat je kind in een professionele, warme, veilige, stimulerende en ontwikkelingsgerichte omgeving wordt opgevangen. Tevens werken wij met een vve-programma waarin wij peuters al spelend de Nederlandse taal leren.

Stuur een e-mail

In ons professionele team is je baby, dreumes en peuter van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 18.00 uur van harte welkom. Onze opvang is gevestigd in Hoek van Holland, maar we hebben ook inschrijvingen vanuit het Westland. Informeer tijdig naar de mogelijkheden aangezien er een wachtlijst kan zijn.

Zwanger, gewoon nieuwsgierig of wil je meer informatie? Neem een kijkje op onze website www.zeebaboe.nl. Hier vind je ook meer informatie over ons team en onze visie.

Contactgegevens

Naam: Debora Montfoort
Functie: Directie
Praktijk: Kinderdagverblijf De Zeebaboe
Vestiging: Hoek van Holland
Website: www.zeebaboe.nl
Telefoon: 06-41980890
E-mail: info@zeebaboe.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard