1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Debby Gielen

  Gepubliceerd op: 12-4-2021Bewerkt op: 12-5-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-4-2021Bewerkt op: 12-5-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Samen met mijn man heb ik een eigen praktijk. Onze praktijk bestaat uit 11 personen. 9 fysiotherapeuten en 2 secretaresses. Iedere therapeut heeft zijn of haar eigen specialisaties. Manuele therapie, oedeemtherapie, handtherapie en bekkenfysiotherapie zijn er enkele van.

  Ik heb mijn passie gevonden in het behandelen en begeleiden van vrouwen met klachten tijdens en-of na de zwangerschap. Denk hierbij aan pijnklachten rond het bekken en lage rug, problemen op het gebied van plassen, ontlasten, stuitklachten, seksuele problemen en verzakkingsklachten. Op het gebied van pijnklachten rond het bekken en lage rug en stuitklachten zijn er binnen onze praktijk nog twee therapeuten, Lotte Verschure en Tamara Loomans, die je daarbij kunnen begeleiden.

  Zwanger zijn is een periode waarin veel veranderd voor een vrouw. In 9 maanden tijd ontwikkelt zich een kindje in jouw lichaam. Om dit mogelijk te maken moet jouw lichaam zich op verschillende gebieden aanpassen. Op fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel, het gebied van de zingeving en de eigen regie maak je een hele reis door.

  Wij gunnen het jou het beste in jezelf naar boven te halen en daardoor zo optimaal mogelijk te kunnen blijven balanceren en functioneren tijdens en na je zwangerschap.

  Of je nu vragen hebt of een afspraak wilt maken, indien nodig dragen wij graag ons steentje bij.

  Contactgegevens

  Praktijk voor Fysiotherapie Reigerlaan
  Reigerlaan 1
  5702 PT Helmond
  T: 0492-599350
  info@fysiotherapie-reigerlaan.nl
  www.fysiotherapie-reigerlaan.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard