Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Debby en Cindy van gastouderbureau Het Liefbeestje

ZP® - Magazine

, 16 november 2020 16:28Laatste update op: 16 november 2020 16:31

Gastouderbureau Het Liefbeestje is opgericht in 2008 en inmiddels niet meer weg te denken uit de gastouderopvang in onder andere geheel Limburg en Brabant.

Gastouders bieden kleinschalige opvang maar zijn groot in hun kwaliteiten. Precies waar Het Liefbeestje voor staat! Wij onderscheiden ons door onze laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht, onze bereikbaarheid en onze duidelijke en directe aanpak. Ook zijn wij erg trots dat wij het door ons bedachte en ontwikkelde voorschoolse programma STIP aan kunnen bieden aan onze gastouders (Spelenderwijs Thematisch Informatief Programma). STIP is een uniek ontwikkeling stimulerend (activiteiten)programma voor kinderen van 0-12 jaar; exclusief bij ons gastouderbureau en alleen voor onze gastouders.

In de regio Zuid-Limburg staan bemiddelingsmedewerksters Debbie en Cindy voor je klaar met alle opvangvragen. Met totaal ruim 12 jaar ervaring in de gastouderopvangbranche kunnen we garanderen dat we zowel ouders als gastouders goed van dienst kunnen zijn. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt (en blijft) rondom de opvang van ieder kind.

Contactgegevens

Debbie Mussen
dmussen@liefbeestje.nl
06-42044080

Cindy Beynsberger
cbeynsberger@liefbeestje.nl
06-48239922

www.liefbeestje.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard