1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  De Rotterdamse Peuterschool

  ZP® - Magazine

  , 30 augustus 2021 19:01Laatste update op: 19 december 2022 10:20

  Spelen en leren in de Ukkiegroep

  Op meer dan tien locaties in Rotterdam kun je samen met je ukkie komen spelen. In de Ukkiegroep speelt je kind samen met jou en de andere kinderen. Onze ruimtes zijn zo ingericht dat deze uitnodigen om te spelen en er is voldoende speelgoed aanwezig, passend bij de leeftijd van je kind. De pedagogisch medewerkers hebben elke week een nieuw onderwerp en een leuke activiteit voorbereid.

  Spelen is leuk en leerzaam

  Ook baby’s zijn welkom bij de Ukkiegroep, want er valt ook in deze fase veel te zien en te ontdekken. Niet alleen voor je kind, maar ook voor jou! Terwijl je ukkie speelt, ontdekt en zich voorbereidt op de peuterschool, leer jij andere ouders kennen. Je kunt met al je vragen over opgroeien en opvoeden terecht bij onze pedagogisch medewerker die de Ukkiegroep begeleidt. Of praat erover met de andere ouders, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

  Lijkt het je leuk om samen met je kindje te komen spelen? Je kunt deelnemen aan de Ukkiegroep als je kindje tussen de 0 en 2 jaar oud is. Er is sprake van een eigen bijdrage van 50 cent per keer.

  Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Sandra Beisser via (010) 42 55 392

  Ieder kind verdient een goede start

  De Ukkiegroepen zijn onderdeel van De Rotterdamse Peuterschool. De Rotterdamse Peuterschool wil elke peuter een optimale start bieden door hem/haar te stimuleren om te spelen, te ontdekken en zich te ontwikkelen. Op zijn/haar eigen manier en in zijn/haar eigen tempo. Als individu en als lid van de groep. Een fijne, veilige plek waar ieder kind zichzelf mag zijn is belangrijk voor een goede start. De Rotterdamse Peuterschool ondersteunt de ouders van ukkies en peuters bij de opvoeding. De medewerkers bouwen een vertrouwensrelatie met hen op, waardoor zij zich vrij voelen om met vragen en twijfels bij ons te komen. Ook dit heeft als doel ieder kind een goede start te geven.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard