1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  De Kraamvogel

  Gepubliceerd op: 11-1-2023Bewerkt op: 11-1-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-1-2023Bewerkt op: 11-1-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Gezinnen een goede start geven. Dat zit in ons bloed. Acht dagen lang zijn we steun en toeverlaat voor jouw gezin. En proberen we je mee te geven wat je nodig hebt om na de kraamweek de zorg voor jezelf en je baby op te pakken.

  Zwanger

  Als je zwanger bent, kom je meteen, of in elk geval vrij snel, in een nieuwe wereld terecht. Zeker als het je eerste zwangerschap is. Los van bijbehorende gevoelens en een lichaam dat verandert, moet je ook nog eens veel dingen regelen. Wees gerust: voorop staat dat je alle tijd hebt om vooral gewoon zwanger te zijn.

  De eerste 24 uur na de bevalling

  Het is zover: je baby is geboren! In die eerste 24 uur met je baby heb je vaak al veel vragen. Van 'hoeveel moet mijn kindje drinken?' tot 'hoe kan ik mijn baby veilig laten slapen?'. Op deze pagina vind je een aantal filmpjes waarin wij je tips geven voor als je baby net is geboren. Ook vind je een document waarin instructies staan voor de eerste 24 uur na de bevalling, na vertrek kraamverzorgende of thuiskomst na bevalling in het ziekenhuis.

  We hebben honderdduizenden baby’s leren kennen. En minstens dertig keer zoveel luiers verschoond. We ontdekten samen met ouders wat zij en hun baby’s nodig hebben.

  Sinds 1924 geven we kraamzorg. Ooit begonnen als aparte kraamzorgbureaus. Later bundelden we onze krachten. We werden efficiënter, deden marktonderzoeken en leerden onze klanten en hun behoeften nog beter kennen.

  Sinds 2008 zijn we de Kraamvogel en in 2012 sloegen we de handen ineen met het Geboortecentrum Amsterdam dat onder eigen naam vanuit de eigen locatie blijft werken. We werken in acht provincies in Noord- en Midden-Nederland.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard