1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Daniëlle van Grieken

  Gepubliceerd op: 10-25-2021Bewerkt op: 10-26-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-25-2021Bewerkt op: 10-26-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Een goede start voor nieuw leven. Met liefde en aandacht ondersteunen we nieuwe babies en nieuwe moeders in het zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en ontzwangeren.

  Sinds 2012 is studio Vandaan dan ook gespecialiseerd in ontspanning & beweging rond de zwangerschap. Bij ons kun je terecht voor fertiliteitsyoga, zwangerschapsyoga, postnatale yoga, well-women (hormoon)yoga, massage en nog veel meer. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste en meest bekende aanbieder van zwangerschapsyoga in Utrecht, en daar zijn we trots op!

  Studio Vandaan is volledig ingericht op zwangerschap en nieuw moederschap. Bij ons vind je alle begeleiding op je pad van kinderwens tot moederschap. Met fertiliteitsyoga, zwangerschapsyoga en postnatale yoga, als ook de bijpassende massages, workshops, cursussen en retraites, ondersteunen we je met liefde in deze bijzondere levensfase.

  Al onze activiteiten vinden plaats in een kleinschalige en persoonlijke setting en altijd onder de professionele en gepassioneerde begeleiding van onze bevlogen teamleden. Naast live lessen in onze studio's in Utrecht kan je ook terecht voor livestream lessen en online cursussen. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefles.

  Wie ben ik

  Ik ben Daniëlle; ondernemer, yogadocente, schrijfster en illustratrice. Ik werk vanuit mijn atelier in de Betuwe. Naast het runnen van mijn yogastudio in Utrecht en het geven van yogalessen en massages, schrijf en illustreer ik.

  Contactgegevens

  studio Vandaan
  www.studiovandaan.nl
  Daniëlle: 06-41368389
  info@studiovandaan.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard