Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Danielle Kempers

ZP® - Magazine

, 18 januari 2022 14:36Laatste update op: 10 mei 2022 12:48

Als neonatologieverpleegkundige weet ik hoe belangrijk het voor ouders is om deskundig advies te kunnen krijgen over hun baby. Zowel op internet als in het dagelijks leven wordt je overspoeld met zogenaamde goed bedoelde adviezen. Helaas zorgen deze er vaak voor dat je als nieuwe ouder erg onzeker kunt vinden.

Babypraktijk

In mijn babypraktijk coach ik ouders met diverse vraagstukken waar ze met hun baby tegenaan lopen. Zo ben ik gespecialiseerd in overmatig huilen, slapen en voedingsproblemen en begeleid ik ouders na een ziekenhuis opname van hun baby.

BabySpa

De enige Babyspa in Nederland waar je direct een deskundig advies over je baby kunt krijgen. Doordat je tijdens een bezoek meteen al je vragen over je baby kunt stellen is een apart consult bij een babycoach of slaapcoach niet meer nodig.

Je kunt kiezen voor alleen floaten of een combinatie van Babymassage en floaten. Hierbij leer ik je hoe jezelf je baby kunt masseren. Naast dat het super ontspannen is voor je baby, biedt floaten en babymassage ook nog eens veel voordelen. Meer hierover kun je lezen op de website.

Social Media

Zowel op mijn Instagram als Facebook account vind je veel waardevolle informatie over baby’s. Ik deel hier tips en adviezen en laat je een realistisch beeld zien van wat je kunt verwachten van het leven met een baby. Mijn posts op deze kanalen wordt door ouders als erg waardevol bevonden.

Contactgegevens

Babypraktijk en Babyspa Happiest Baby
Vestigingsplaats: Sint Maartensvlotbrug
Website: www.happiest-baby.com
Telefoon: 06-15877104
E-mail: danielle@happiest-baby.com
Instagram
Facebook

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard