1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  DAK kindercentra

  Gepubliceerd op: 8-16-2021Bewerkt op: 2-7-2106
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 8-16-2021Bewerkt op: 2-7-2106
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Kinderopvang DAK kindercentra biedt al meer dan 100 jaar professionele kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Bij DAK kindercentra geven we elk kind volop warme, persoonlijke aandacht. Wij hebben oog voor álle kinderen en hun eigen ontwikkelroute door het leven. We zien je!

  De meest liefdevolle kinderopvang voor jouw kind

  Op het kinderdagverblijf (0-4 jaar) bieden we een warme omgeving waarin kinderen zichzelf en de wereld om zich heen ontdekken. Kinderen hebben een gevoel van veiligheid en vertrouwen nodig om nieuwe stappen te durven zetten. Wij zorgen voor een sfeer van geborgenheid waardoor jouw kind zich thuis voelt. En door uitdagende activiteiten prikkelen wij zijn of haar natuurlijke nieuwsgierigheid.

  Ouders waarderen ons met een 8,1!

  Kinderopvang bij DAK is meer dan alleen opvang. Het is ook een belangrijk instrument bij de ontwikkeling en opvoeding van je kind. Wij zijn onwijs trots op zo’n mooie klanttevredenheid score!

  "We hebben er vier fantastische jaren gehad. Heel grote betrokkenheid van de medewerkers. Een uitermate prettige, veilige, liefdevolle omgeving voor de kinderen. Ga vooral zo door!!", Peter, de vader van Fay

  Zoek een locatie bij jou in de buurt

  Kinderopvang DAK kindercentra is altijd dichtbij. Met 60 locaties verspreid door heel Den Haag, Rijswijk en Voorburg vind je ons op loopafstand van huis, werk of school.

  Contactgegevens

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard