Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Corina Julien

ZP® - Magazine

, 25 November 2019 11:38Laatste update op: 14 September 2020 12:34

Beste (beginnende) bolle buiken, Corina Julien van MondClinic hier! Ik ben niet gewend om over mezelf te praten. Toch is het handig om alvast een beetje kennis te maken. Voordat je in de stoel komt liggen, is dat wel fijn, toch? Het liefst zie ik je bij MondClinic al voordat je zwanger wordt.

Bekijk website

Dan al?

Ja, want wist je dat het complete gebit al in de 10e week van de zwangerschap ontwikkeld wordt? En dat het heel goed is om te starten met tandenpoetsen bij doorbraak van het eerste tandje ? En dat jouw eigen mond ook verandert door al die hormonen?

Zelfverzekerd

Mijn praktijk in Rotterdam is speciaal gericht op jou en je kindje. Ik heb een heel team aan mondhygiënisten dat staat te popelen om jou zo goed mogelijk te helpen. We bereiden je voor op wat komen gaat. Zo start je zelfverzekerd aan de zorg voor jouw kindje.

Stuur een e-mail

Tips

Onze tips en tricks ontvang je niet alleen in de stoel. Via onze blogs op de website, Facebookpagina, folders en ook via Instagram adviseren we je graag. Dus als je het even niet meer weet na het bezoekje door je zwangerschapsdementie kun je het nog even nalezen. Een tip geef ik je alvast: als je last van misselijkheid hebt, wacht met tandenpoetsen minstens een half uur na het overgeven.

Verloskundige

We werken samen met je verloskundige. Zo kunnen leren we van elkaars expertise en kunnen we je nog beter helpen.

Papa

Wat dacht je van de aanstaande papa? Ook zijn wereld staat op de kop en dat kan zijn eigen voedingspatroon veranderen. Zo dreigen kersverse papa’s gaatjes te krijgen. En welke mama kan nou een papa met kiespijn gebruiken? We zijn er voor het hele gezin. Iedereen verdient een gezonde mond.

Gratis

Wil je een keertje in real life komen kennis maken? Dat kan. Als je ons even belt, kunnen we een afspraak maken waarbij we gratis een check doen. Kinderen komen sowieso altijd gratis.

Ik zie je snel!

Groetjes
Corina

Contactgegevens

Naam: MondClinic
Vestigingsplaats: Rotterdam
Website: www.mondclinic.nl
Telefoon: 010 - 420 4060
Email: info@mondclinic.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard