1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Mariska Werbata

  Gepubliceerd op: 9-28-2023Bewerkt op: 9-29-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-28-2023Bewerkt op: 9-29-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Fluitend door je zwangerschap heen komen?

  Hoera je bent zwanger! Je wil graag blijven sporten om zo fit mogelijk te blijven, zodat je pijnvrij blijft gedurende je gehele zwangerschap. Een zwangerschap vraagt heel wat van je lichaam. Het is dan ook verstandig om voldoende rust te nemen en het sporten op de juiste manier aan te pakken.

  En hier begint de frustratie en onzekerheid. Wat betekent sporten op de juiste manier? Het is verleidelijk om allemaal dingen te doen die je voorheen ook deed. Zeker als je geen goede informatie krijgt. Je leest en hoort van alles om je heen.

  "Doe maar wat je altijd al deed, maar dan een beetje minder gewicht.". "Luister goed naar je lichaam."
  "Je mag je rechte buikspieren niet meer trainen."
  "Hardlopen is niet meer goed voor je.".

  Je wordt hier onzeker van en raakt in de war. Want wat is dan goed? Wat mag je nog wel doen?

  Je kan en mag nog een heleboel tijdens je zwangerschap. Door te sporten tijdens je zwangerschap en je trainingen op een speciale manier aan te passen voor de periode waarin jij zit, voorkom je dat je klachten ontwikkelt of verdwijnt je huidige pijn, zoals bekkenpijn, rugpijn en/of nekpijn. Het sporten zorgt ervoor dat jij krachtig en fit bent, zodat je fluitend je zwangerschap doorkomt.

  Hi, ik ben Mariska Werbata.

  Het is mijn missie om zwangere vrouwen te helpen pijnvrij te blijven sporten tijdens de zwangerschap, zodat ze fit het moederschap in gaan en zich daardoor krachtig en zelfverzekerd voelen. Dit doe ik als pre- en postnataal fitness coach, personal trainer en hormoonfactor coach.

  Jarenlang liep ik rond met rugklachten die ik niet wist op te lossen. Ook de fysio wist er geen raad mee. Ik voelde me hierdoor machteloos. Ik wilde weten wat ik eraan kon doen.

  Nadat ik de opleiding tot pre- en postnataal fitness trainer heb gevolgd wist ik precies welke spiergroepen er extra belast worden tijdens de zwangerschap en leerde ik de juiste oefeningen die ervoor zorgden dat ik op de juiste manier sport. Ik kon dit ook toepassen op mijzelf. Dit zorgde ervoor dat ik weer volledig pijnvrij kon trainen en kon doen wat ik leuk vond, CrossFit.

  Daarnaast heb ik mij als hormoonfactor coach verdiept in een gezonde leefstijl. Wanneer je hormonen uit balans zijn kan je klachten ontwikkelen, zoals vermoeidheid of het altijd maar koud hebben.

  Deze informatie heb ik daarom ook verweven in mijn cursussen. Mijn programma is daarom uniek. Het PowerMama concept gecombineerd met mijn kennis over trainen tijdens de zwangerschap én hormonen zorgt ervoor dat jij pijnvrij door je zwangerschap heen gaat en goed voorbereid bent op de bevalling. Waardoor je ook na je bevalling veel sneller herstelt.

  PowerMama trainingsprogramma

  Ik bied het PowerMama trainingsprogramma aan. Speciaal voor vrouwen die pijnvrij willen sporten tijdens de zwangerschap. In het programma leer je wat je wel en niet mag doen tijdens je zwangerschap, zodat je pijnvrij blijft. Op deze manier kan jij veilig sporten tijdens je zwangerschap en voel je je sterk en zelfverzekerd.

  Contact

  Coach Werbata
  Website: coachwerbata.nl
  E-mail: mariska@coachwerbata.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard