1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Claudia Bomers – de Loor

  Gepubliceerd op: 7-1-2022Bewerkt op: 7-11-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-1-2022Bewerkt op: 7-11-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Claudia Bomers - de Loor en ik ben werkzaam als Personal trainer en Leefstijl coach. Tijdens mijn eigen zwangerschap ben ik mij gaan specialiseren in pré en postnatale fitness en ben ik licentiehouder geworden bij PowerMama.

  PowerMama programma

  Onze missie is zoveel mogelijk zwangere vrouwen te helpen fit en vitaal door hun zwangerschap te gaan en ook weer te worden na de bevalling. Tijdens de speciale PowerMama programma’s tijdens en na de zwangerschap bieden wij trainingen aan die zijn afgestemd met bekkenfysiotherapie en verloskundigen.
  Daarnaast behandelen wij elke week een zwangerschap gerelateerde topic zoals bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit, maar komen ook mentaal emotionele onderwerpen aan bod. Door bewustwording kunnen wij samen aan zwangerschap gerelateerde klachten werken of zelfs voorkomen.

  Over mij

  Ik moeder van Benn en bonuszoon Peppe. Ik geniet enorm van het moeder zijn en heb mijn passies hiermee kunnen combineren in mijn werk. Een gezonde leven stijl voor moeders zodat zij de beste versie van zichzelf en dus voor hun kindje kunnen zijn.

  Lifestyle

  Een gezonde baby begint bij een fitte mama en voor beide is dit heel waardevol. Steeds meer onderzoek toont aan dat de leefstijl van de aanstaande moeder al vroeg in de zwangerschap van grote invloed is op de gezondheid van de baby. Dit is zelfs al het geval tijdens de preconceptie fase.

  Wanneer je tijdens je zwangerschap wil sporten of na je bevalling graag weer wil beginnen is het van belang dit onder de juiste begeleiding te doen. Oftewel een gespecialiseerde trainer.

  www.claudiadeloorlifestyle.nl
  Locatie: Beweegcentrum Form upgrade Arnhem Zuid
  info@claudiadeloorlifestyle.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard