1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Cindy de Nooijer-Kole

  Gepubliceerd op: 11-25-2019Bewerkt op: 6-19-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-25-2019Bewerkt op: 6-19-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Cindy de Nooijer-Kole, osteopaat in Oost-Souburg. Met veel passie en empathie behandel ik zwangere vrouwen en baby’s.

  Tijdens de zwangerschap van mijn zoon ging ik voor het eerst naar de osteopaat. In 2012 behaalde ik mijn osteopathie diploma en twee jaar later mijn diploma Osteopathie bij Kinderen. Voor deze tweejarige opleiding geef ik, in Nederland en in het buitenland (Noorwegen, Polen, Duitsland) les over de normale en gecompliceerde bevalling vanuit medisch en osteopatisch oogpunt. We kijken naar bewegingsverliezen die er in het lichaam van je kindje kunnen optreden door de bevalling en de behandeling ervan. Sinds 2018 houd ik mij als hoofd van deze opleiding ook bezig met inhoud en kwaliteit van alle lessen, opdrachten en examens.

  Zwangerschap

  Als zwangere dame ben je van harte welkom om je tijdens de zwangerschap preventief of bij klachten te laten behandelen. Ik check alle zones in je lichaam die zich moeten aanpassen, door de groei van je buik veranderen de krachten, als het lichaam dit onvoldoende kan ontstaat er rug en bekkenpijn. Tegen het einde van de zwangerschap zorg ik ervoor dat alle weefsels in je lijf die belangrijk zijn voor de bevalling goed kunnen bewegen.

  Bevalling

  Baby’s komen bij borstvoedingsproblemen of onrustig zijn soms al in de kraamweek. Het is vaak de kraamhulp of lactatiekundige die de ouders aanraadt om naar mij te komen. Heeft je kindje klachten zoals veel huilen, spugen, darmkrampjes, overstrekken of een voorkeurshouding/afplatting, dan is het verstandig zo snel mogelijk een afspraak te maken. Als je preventief je kindje wilt laten nakijken dan is een afspraak rond de leeftijd van 6 weken prima. Tijdens de bevalling komen er veel krachten op het lichaam van je kindje, dit kan zorgen voor verlies aan beweging en uiteindelijk tot klachten, dit kan ook vele jaren later tot uiting komen. Je kindje is een systeem wat zich nog moet ontwikkelen en bewegingsverliezen kunnen dit optimaal ontwikkelen verhinderen.

  Belangrijk voor mij is dat zowel de baby als de ouders zich prettig voelen in de praktijk. Ik ben een warme, liefdevolle osteopaat en word blij van gelukkige zwangeren en ouders met hun kindje.

  Contactgegevens

  Naam: Osteopathie Cindy de Nooijer
  Vestigingsplaats: Oost-Souburg
  Website: www.osteopathie-cindydenooijer.nl
  Telefoonnummer: 06 - 29016323
  E-mail: info@osteopathie-cindydenooijer.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard