Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Christine Bulsing

ZP® - Magazine

, 9 August 2019 11:35Laatste update op: 13 July 2020 16:11

Mijn naam is Christine Bulsing. Ik ben 30 jaar, getrouwd met Robin en moeder van een zoontje die nu ruim negen maanden is.

Bekijk website

In 2011 heb ik mijn diploma Bachelor Verpleegkunde behaald en ben ik als jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau gaan werken. Hier heb ik ontdekt hoe belangrijk goede begeleiding bij borstvoeding is en daar is dan ook mijn interesse voor borstvoeding ontstaan. In 2014 heb ik daarom met veel plezier de opleiding tot lactatiekundige gevolgd en heb ik mijn diploma als lactatiekundige IBCLC gehaald. Ik combineer nu mijn werk op het consultatiebureau met mijn eigen praktijk: Zoete Melk.

Je mag altijd contact opnemen als je ergens een vraag over hebt. In de zwangerschap is het al mogelijk om naar de voorlichtingsavond te komen die ik geef bij B-lief kraamzorg. Daarnaast kunnen we ook een afspraak maken in de zwangerschap als je het fijn vindt om een plan te maken voor de borstvoeding na de geboorte. Na de geboorte kan ik je o.a. begeleiden bij problemen met het aanleggen aan de borst, pijnlijke tepels, onvoldoende groei van de baby, te weinig of juist te veel melk, kolven etc. Ik kom dan thuis bij je langs en kijk mee met de voeding. Vervolgens maken we een plan van aanpak.

Stuur een e-mail

Ik begeleid met veel plezier moeders bij de borstvoeding. Borstvoeding geven is zoiets moois en kan zo waardevol zijn. Het is voor mij heel belangrijk dat je als moeder weet bij wie je terecht kan met je vragen en je persoonlijk advies kan krijgen. Zelf heb ik nu ook mogen ervaren hoe het is om borstvoeding te geven en weet ik ook dat het (jammer genoeg) niet altijd van een leien dakje gaat. Dan is het fijn als een professioneel iemand met je meedenkt en je advies op maat kan geven!

Contactgegevens:

Praktijk: Zoete Melk
Vestigingsplaats: ’s-Gravenzande
Website: www.zoete-melk.nl
Telefoon: 06-41067306
E-mail: info@zoete-melk.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard