1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Christelijk integraal kindcentrum De Twijn

  Gepubliceerd op: 11-29-2017Bewerkt op: 12-28-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-29-2017Bewerkt op: 12-28-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Pedagogisch medewerkers Sylvana van Natijne-Dijksman en Tatum Prins en directeur kinderopvang & onderwijs Sabine Baardman

  Kinderdagverblijf De Twijn

  “Wij zijn Sylvana, Tatum en Sabine van De Twijn, het eerste beweegkindcentrum van Nederland. Samen met onze collega’s heten we je kindje en jou van harte welkom! We begrijpen dat het een hele stap is om je baby aan ons toe te vertrouwen. Wij doen er dan ook alles aan om hem of haar in een liefdevolle, vrolijke omgeving spelenderwijs zichzelf en de wereld te laten ontdekken. De Twijn hoort bij PIT kinderopvang & onderwijs en wij vinden dat kinderen ontwikkelrecht hebben. Daarom bieden we hun de beste ontwikkelkansen op ons kinderdagverblijf, onze peuterspeelgroep, ons basisonderwijs en onze buitenschoolse opvang. Daar kunnen kinderen met veel plezier spelen, spelend leren, leren en lerend spelen.”

  Onze aanpak

  Sabine benadrukt dat De Twijn zoveel mogelijk werkt met vaste en vertrouwde gezichten op de groepen. “Een kind kan zich het beste ontwikkelen als hij of zij zich geborgen en gekend voelt. Op De Twijn hebben we een doorgaande lijn van ontwikkeling, opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onder het motto ‘Samen nog meer kansen’ werken we als één team vanuit één pedagogische en educatieve aanpak. Daarbij weet ieder kind zich door iedere medewerker van De Twijn gehoord en gezien. Jouw baby kan zich vanaf de eerste maanden in onze veilige en uitdagende omgeving in zijn of haar eigen tempo op zijn of haar eigen manier al spelend emotioneel, sociaal, motorisch en cognitief ontplooien.”

  Sylvana en Tatum twee van die vaste, vertrouwde gezichten

  Op de babygroep zijn Sylvana en Tatum twee van die vaste, vertrouwde gezichten. “We vangen je baby met liefde en aandacht op, kennen je kindje goed en zetten ons dagelijks in om je kleintje een fijne tijd te bezorgen en optimaal te begeleiden bij het opgroeien. Zo krijgt ook jouw baby een goede basis waar hij of zij later veel plezier van heeft.” Sylvana woont in Papendrecht, werkt sinds juni 2019 in de kinderopvang en sinds maart 2021 bij De Twijn. Ze heeft voor werken in de kinderopvang gekozen, omdat ze erg kan genieten van de band die ze opbouwt met de kinderen. “Zo leuk om te zien dat ze elke dag nieuwe dingen leren. Verder vind ik de afwisseling erg fijn en ben ik blij met mijn fantastische collega's.” In haar vrije tijd houdt ze van koken en wandelen en ploft ze soms lekker op de bank om een film of serie te kijken. Tatum woont in Alblasserdam en begon in oktober 2020 bij De Twijn. Ze wilde als klein meisje al graag werken met kinderen en paste altijd met veel plezier op buurkinderen. Ze geniet van het samen met haar collega’s werken aan de ontwikkeling van kinderen en het fijne groepsgevoel. “We doen alles spelenderwijs.” Ze houdt van volleybal en spelletjes, gaat graag met vrienden en vriendinnen op stap en is ook creatief bezig. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk bij diverse organisaties in Alblasserdam.

  Kom kennismaken

  Sabine besluit: “Het lijkt nog ver weg, maar tot de overstap naar het voortgezet onderwijs blijven we er iedere dag opnieuw voor zorgen dat al onze activiteiten naadloos aansluiten op de ontwikkelfasen, behoeften en talenten van je kind. Als het nodig is, organiseren wij in overleg met jou extra uitdaging en/of ondersteuning, zodat je kind goed tot zijn of haar recht komt. Wil je een indruk krijgen van het reilen en zeilen op De Twijn? Je bent meer dan welkom! Bel, kom en ervaar hoe we - samen met jou - je kindje de beste start geven.”

  Contactgegevens

  Christelijk integraal kindcentrum De Twijn
  Telefoon: 078 - 303 01 61, vraag naar Sabine Baardman
  E-mail: info@twijn-alblasserdam.nl
  Meer informatie vind je op www.twijn-alblasserdam.nl en www.pit-ko.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard