1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Karin Veen-Monsma

  Gepubliceerd op: 12-21-2018Bewerkt op: 1-30-2024
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-21-2018Bewerkt op: 1-30-2024
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, mijn naam is Karin Veen. Met héél veel plezier en passie run ik Cheeky’s B.V. De namen van de groepen hebben Afrikaanse namen van bomen gekregen, dit verraad mijn Afrikaanse achtergrond.

  Locatie De Tuinkabouter

  Ik ben enorm trots op hetgeen er staat bij locatie De Tuinkabouter; zeer professionele, gepassioneerde en lieve leidsters maken onze toko tot wat het is. De Tuinkabouter is gehuisvest bij de oude Tuinbouwschool in Lisse, in een “woonhuis” met drie verdiepingen. Dit maakt de opvang nog huiselijker, persoonlijker en gezelliger dan je zou verwachten. Met alle regels en wetten die aan de kinderopvang verbonden zijn slagen wij er toch in overal aan te voldoen.

  Opvang op maat

  Wij bieden dan ook zeer veel mogelijkheden in vormen van opvang, van gewoon reguliere opvang tot flexibele opvang op maat. Dit betekent letterlijk... alles wat u wenst, kunnen wij bieden. De lijnen zijn bij ons ook heel kort, wanneer u mailt, krijgt u bijna altijd binnen 24 uur een antwoord. Onze leidsters noem ik ook “mijn meiden”, ze zijn zo begaan met ons dagverblijfje en houden van elk kind.

  Locatie Duimelijntje

  Sinds 1 september 2023 hebben wij er een locatie extra erbij, Crèche Duimelijntje aan de Frans Halsstraat in Lisse is ook onder de paraplu van Cheeky’s B.V. gekomen. Deze locatie bestaat al ruim 25 jaar, maar vanwege pensionering van de oude eigenaresse hebben wij het over kunnen nemen. Tegenwoordig is de naam ook Kinderdagopvang Duimelijntje BV. Duimelijntje was vroeger een kleuterschool, met ruime lokalen en gezellige inrichting zodat het voor de kinderen een fijne speelomgeving is.

  Duimelijntje heeft 1 babygroep, één dreumes/peutergroep en één peuterplus groep. Naast het kinderdagverblijf zit er ook een BSO (buitenschoolse opvang). De ruimte van de BSO was voorheen de gymzaal, waar nu een vide in is geplaatst om de speelruimte zo uitdagend mogelijk te maken en de ruimte zo groot mogelijk met de meeste opties voor de kids. De BSO is opgedeeld in twee delen 4-7 jaar en de 7+ kinderen.

  Het team van Duimelijntje is al vele jaren trouw aan Duimelijntje en bestaat uit 13 personen. Hier zijn het natuurlijk ook ‘mijn meiden’, maar bij Duimelijntje worden zij ‘de juffies’ genoemd. Er zijn in totaal 11 juffies en 2 meesters. Ook bij Duimelijntje zijn alle juffies en meesters méér dan begaan met de kinderen en de ouders. Bij Duimelijntje is er, net als bij de Tuinkabouter, flexibele opvang dat heel ver gaat. Dit betekent letterlijk... alles wat u wenst, kunnen wij bieden. De lijnen zijn bij ons ook heel kort, wanneer u mailt, krijgt u bijna altijd binnen 24 uur een antwoord. Net zoals bij de Tuinkabouter.
Duimelijntje is dagelijks al om 07.15 uur open en sluit haar deuren om 18.15 uur. De werknemers van crèche Duimelijntje zijn meegegaan naar Kinderdagopvang Duimelijntje en zijn dus al tientallen jaren trouw aan het bedrijf. De groep van juffies en meesters vormen een hecht team waar de kinderen zich veilig voelen.

  Over mij

  Voor mij is Cheeky’s dan ook zo veel meer dan een bedrijf, het is mijn “kindje”, naast onze twee zonen natuurlijk. Door mijn ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis (20 jaren) heb ik ondervonden dat het heel fijn is wanneer je opvang hebt, waar je je gewaardeerd voelt als ouder en waar jouw kind gezien wordt als uniek, maar ook dat je opvang kunt genieten op de dagen en uren die jij, als ouder, zelf wilt en nodig hebt. Ook al is dit elke maand anders.

  Van huis uit ben ik kinder- en neonatologie verpleegkundige, hieruit is voortgekomen dat ik het erg belangrijk vond dat ouders met flexibele roosters ook opvang konden krijgen voor hun kinderen. Als klein meisje had ik de droom een eigen crèche te hebben. Mijn hart ligt bij jonge kinderen, altijd al gedaan. Ik ben in Zuid Afrika geboren. Thuis hadden wij een hondje, genaamd Cheeky. Toen Cheeky overleed in 1994 heb ik besloten mijn crèche naar haar te vernoemen.

  Met ontzettende lieve werknemers/leidsters zijn wij een klein team. Wij voelen ons ook meer een familie met veel kleine kinderen en dát is hetgeen dat Cheeky’s zo uniek maakt!

  Contact

  Karin Veen-Monsma
  Cheeky’s B.V.
  Gevestigd in Lisse
  Website: www.cheekys.nl
  Telefoonnummer: 06-27078445
  E-mail: info@cheekys.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard