1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Certius Financieel Advies

  Gepubliceerd op: 14 augustus 2023 21:47Bewerkt op: 15 augustus 2023 18:35
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 14 augustus 2023 21:47Bewerkt op: 15 augustus 2023 18:35
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Voor een persoonlijk advies en het afsluiten van al je verzekeringen tegen een scherp tarief! Je bent bij advieskantoor Certius Financieel Advies uit Ermelo in goede handen al zeggen wij, Roger en Mark, het zelf. Wij zijn een zelfstandig en onafhankelijk advieskantoor uit Ermelo voor al je verzekeringen, financiën, vermogens-, spaar- en bespaarmogelijkheden.

  We streven ernaar om je vaste lasten zo laag mogelijk te houden met de best mogelijke dekking. Omdat er, ook op het gebied van (schade) verzekeringen, veel veranderd als (aanstaande) ouder willen we je graag daarin helpen.

  Gratis verzekeringscheck in samenwerking met zwangerenportaal.nl

  We hebben in samenwerking met zwangerenportaal een gratis verzekeringscheck voor je. Als je wil gaan we voor jou in kaart brengen of je dekkingen goed staan en of je ergens anders goedkoper verzekerd kan zijn. We ontvangen dan van jou waar en hoe je verzekerd bent en daar gaan wij dan kosteloos mee aan de slag. Vervolgens is de keuze aan jou of je iets wil aanpassen of niet. Hier kunnen wij je dan natuurlijk ook mee helpen!

  Wil je een gratis verzekeringscheck? Stuur een mail naar goedverzekerd@zwangerenportaal.nl en wij nemen contact met je op.

  Persoonlijk contact

  Wij bestaan sinds 2008 en hebben klanten in heel Nederland. We proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Bijna alle informatie is digitaal wat duidelijk en snel werkt. Maar het contact is persoonlijk, je krijgt vaak dezelfde medewerker aan de lijn.

  Wij helpen je via je naam en niet op polisnummer. Je krijgt geen keuzemenu maar iemand aan de lijn. Soms moet je dan iets inspreken maar we bellen dan zo snel mogelijk terug.

  Wij hebben samenwerkingen met verschillende verzekeringsmaatschappijen waardoor we scherpe tarieven hebben tegen de beste voorwaarden. Daarnaast werken we samen met andere bedrijven om ons te ondersteunen en de service naar jou te optimaliseren. Je ervaart dit pas als jij of je gezin iets overkomt. Dan is het heel prettig als je er dan niet alleen voor staat.

  Wij zijn van mening dat je niet alles moet verzekeren en soms best een aanvaardbaar risico mag lopen. Als jij je maar bewust bent van het risico. Verzekeren is voor nu en later. Welk risico loop je op dit moment en welk risico loop je later? We leggen dit graag aan je uit. Certius betekend zeker maar niets is zeker. En daarom moet je je soms verzekeren.

  Als je nog meer wilt weten over ons bedrijf kijk dan verder op onze website, we hebben daar informatie over onze dienstenwijzer, over onze zorgplicht, over de AFM, hoe wij betaald worden en dat we ook zijn aangesloten bij het KiFiD.

  Contact

  • Telefoonnumer: 0341-551151
  • E-mail adres: goedverzekerd@zwangerenportaal.nl
  • Website: www.certiusadvies.nl
  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard