Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Cees en Renée van Halteren

ZP® - Magazine

, 30 March 2021 08:57Laatste update op: 13 April 2021 15:13

Wij zijn Cees en Renée van Halteren, praktijkeigenaren van Tandartsenpraktijk Oranjebuurt te Assen.

Inmiddels zitten wij alweer enige tijd met onze gezinspraktijk aan de Lauwers 10 te Assen. Een mooi, modern en warm gebouw waar voorheen ‘Lifelines’ van het UMCG in zat. Een gebouw met ruim voldoende eigen parkeerruimte voor onze patiënten, alles op de begane grond en een ruime en sfeervolle wachtruimte met receptie. En uiteraard is alles Covid-proof.

Voor wie?

Naast onze algemene tandheelkunde, mondhygiëne en diverse specialisaties zijn we, als zelf ouders zijnde, ook altijd erg begaan met kinderen en met de aanstaande moeders van Assen en omgeving.

Een groot deel van onze patiënten zijn kinderen, moeders en aanstaande moeders. En juist deze laatste groep heeft in de negen maanden van zwangerschap ‘extra’ aandacht nodig om diverse redenen.

Uw zwangerschap

Juist in deze periode is het heel belangrijk om te letten op uw mondhygiëne. Mede door de verandering in uw hormonen maakt dat er veel verandert en juist ook in uw mondhygiëne. Dit maakt dat uw mondhygiëne meer aandacht verdient om net zo effectief te zijn als daarvoor. Heeft u bijvoorbeeld parodontis? Of bent u vaak misselijk tijdens uw zwangerschap? Allemaal facetten die juist tijdens zwangerschap een andere aanpak behoeven om erger te voorkomen.

Onze mondhygiënisten

Bent u in blijde verwachting? Maak dan zeker een keer een afspraak bij onze afdeling mondhygiëne. Deze bestaat uit twee zeer lieve, maar zeer zeker ook deskundige mondhygiënisten, te weten Michelle Wiekel en Saskia Boon. Zij kunnen u zeer goed van tips en adviezen voorzien in die mooie maanden van uw zwangerschap. En samen met u ervoor zorgen dat u deze maanden van uw zwangerschap succesvol doorloopt.

Tenslotte wensen wij u een mooie en gezonde tijd toe en bovenal een voorspoedige bevalling.

Contactgegevens

Website
Facebook

Lauwers 10
9405 BL Assen
0592 304420
info@tandartsoranjebuurtassen.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard