1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Caroline Scheurwater (directeur) en Suzanne Barendregt (teamleider jonge kind)

  Gepubliceerd op: 7-2-2020Bewerkt op: 7-2-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-2-2020Bewerkt op: 7-2-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, wij zijn Caroline (1961) en Suzanne (1969). Samen geven we leiding aan een enthousiast team dat je kindje en jou graag een warm welkom heet en de beste ontwikkelkansen biedt op De Meander. Wij begrijpen dat het een hele stap is om je baby aan ons toe te vertrouwen. Met onze vaste, vertrouwde pedagogisch medewerkers doen wij er alles aan om hem of haar in een liefdevolle, vrolijke omgeving spelenderwijs zichzelf en de wereld te laten ontdekken. Kenmerkend voor ons kindcentrum zijn geborgenheid, zorg voor elkaar en persoonlijke aandacht voor alle kinderen, van kinderdagverblijf tot en met basisonderwijs en buitenschoolse opvang.

  Een kind kan zich emotioneel, sociaal, motorisch en cognitief het beste ontwikkelen als hij of zij zich veilig en vertrouwd voelt. Dat weten we uit jarenlange ervaring, niet alleen als professionals, maar ook privé (Suzanne heeft twee zonen, Caroline een zoon, een dochter en drie kleinkinderen, red.). Daarom bieden we als integraal kindcentrum een doorgaande lijn van ontwikkeling, opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We werken als één team vanuit één pedagogische en educatieve visie.

  Jouw baby kan zich vanaf de eerste maanden in onze veilige en uitdagende omgeving in zijn of haar eigen tempo al spelend ontwikkelen. We vangen je baby met liefde en aandacht op, kennen je kindje goed en zetten ons dagelijks in om je kleintje een fijne tijd te bezorgen en optimaal te begeleiden bij het opgroeien. We zorgen ervoor dat al onze activiteiten aansluiten op de ontwikkelfasen, behoeften en talenten van je kind, van baby tot puber. Kleintjes groeien snel groter. Voordat je baby straks kleuter wordt, bereiden we hem of haar zo goed mogelijk voor op de stap naar het basisonderwijs. De middelbare school is helemaal nog ver weg, maar tot dan kan je kind bij ons met veel plezier spelen, spelend leren, leren en ontspannen.

  Wil je een indruk krijgen van het reilen en zeilen op De Meander? Je bent meer dan welkom!
  Bel, kom en ervaar hoe we - samen met jou - je kindje de beste start geven voor een kansrijke toekomst.

  Contactgegevens

  Organisatie: christelijk integraal kindcentrum De Meander
  Vestigingsplaats: Hendrik-Ido-Ambacht
  Telefoon: 078 - 303 00 14
  E-mail: info@meander-hia.nl
  Meer informatie vind je op www.meander-hia.nl en www.pit-ko.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard