1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Carlijn Duursma

  Gepubliceerd op: 11-1-2021Bewerkt op: 12-19-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-1-2021Bewerkt op: 12-19-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Voel je pijn tijdens je zwangerschap? Rug, bekken, benen? Als fysiotherapeut met expertise in pijnbestrijding voor zwangere vrouwen, help ik je om pijnvrij van deze bijzondere tijd te genieten.

  Zwangerschap-gerelateerde bekkenpijn, ook bekend als bekkeninstabiliteit, kan diverse klachten veroorzaken, zoals rugpijn, ongemak in de schaamstreek, en meer. Deze klachten manifesteren zich vooral tijdens dagelijkse activiteiten zoals zitten, staan, en liggen. Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam veel veranderingen ter voorbereiding op de bevalling, wat soms leidt tot een disbalans en de genoemde klachten. Mijn taak als fysiotherapeut is om de oorzaak te vinden en aan te pakken.

  Mijn behandeling richt zich op het verbeteren van de beweeglijkheid van de onderrug, het bekken en de heupen. Met zorgvuldige mobilisatie- en bindweefseltechnieken verminder ik pijn, zodat je als aanstaande moeder minder hinder ervaart in het dagelijks leven. Mijn doel is ook om te voorkomen dat je in de vicieuze cirkel belandt van te veel pijn en te weinig beweging.

  Over mij

  Ik ben Carlijn Duursma, 30 jaar en woonachtig in Beverwijk. In 2018 startte ik mijn fysiotherapiepraktijk. Mijn passie ligt in orthopedische revalidatie, met speciale aandacht voor het verlichten van pijn bij zwangere vrouwen. Nu mag ik mezelf een specialist noemen in het behandelen van zwangere vrouwen.

  Bezoek mijn website voor meer inzichten over pijnvrij genieten van jouw zwangerschap.

  Contactgegevens

  Fysiotherapie Duursma
  Hilbersplein 23, 1944 RB Beverwijk
  fysiotherapieduursma.nl
  +31 (0)6 46 71 50 38
  info@fysiotherapieduursma.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard