Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Carlien Langelaan

ZP® - Magazine

, 14 September 2018 09:15Laatste update op: 12 October 2020 15:54

Ik ben de oprichter en eigenaar van Gastouderbureau Kroostopvang BV en mede-eigenaar van de Kroost Groep BV, samen met Monique Tekstra. Sinds 1 januari 2016 ben ik ook de trotse eigenaar van Gastouderbureau LoKoWo BV.

Bekijk mijn website

Wie ben ik?

Ik ben zelf ook moeder, maar van inmiddels drie volwassen zonen, die alle drie samenwonen met 3 hele leuke meiden. Ooit ben ik mijn carrière gestart als boekhouder, ik heb mij laten omscholen tot verpleegkundige niveau 5 en ben nu alweer 20 jaar geleden bij toeval in de kinderopvang terecht gekomen, waar mijn passie bleek te liggen.

Wat doe ik?

Ik ben de oprichter en eigenaar van Gastouderbureau Kroostopvang BV. Ik heb mij jaren als bestuurslid van de Brancheorganisatie Kinderopvang en als voorzitter van de VGOB (Vereniging Gastouderbranche) ingezet voor de professionalisering van gastouderopvang. Bij Kroostopvang ben ik verantwoordelijk voor het algemeen beleid, pedagogisch beleid, personeelsbeleid, financiën en marketing.

Kinderopvang nodig?

Heb jij kinderopvang nodig omdat je na jouw bevalling toch weer aan de slag wilt? Dan is het fijn dat je tot zover gekomen bent met lezen. Want gastouderopvang is bewezen de beste vorm van kinderopvang voor baby’s. Gastouderopvang is niet alleen heel kleinschalig, maar jouw baby heeft gedurende de week ook altijd dezelfde verzorger (lees gastouder). Geen opvang in een groep met 9 baby’s en drie verschillende pedagogisch medewerkers per dag. Gastouderopvang is rustiger en daarmee de beste kinderopvang voor jouw baby. En dat is wat jij wilt en wat ik jou en jouw baby gun: de beste kinderopvang. Wil je informatie, een oriënterend gesprek of vrijblijvend een keer bij een gastouder kijken? Neem contact met mij op, ik help je graag.

Stuur mij een e-mail

Zelf gastouder worden?

Wanneer je besloten hebt om niet terug te keren op jouw werk na de geboorte van jouw baby, heb je geen kinderopvang nodig. Alles wat je dan tegenkomt over kinderopvang, sla je over, want dat is immers op jou niet van toepassing.

Maar lees hier vooral even verder.

Want heb je er weleens aan gedacht zelf kinderopvang aan te bieden? Gewoon bij jou thuis, je kunt dan gelijk voor jouw eigen kindje zorgen én je hebt toch nog inkomen. En misschien kom je erachter dat gastouder zijn, want daar hebben wij het over, jouw passie blijkt te zijn. Vele moeders met hele andere banen gingen jou voor en zij zijn nu succesvolle en professionele gastouders.

Je kunt niet zomaar gastouder worden, je moet daarvoor een korte opleiding volgen en aan wat eisen voldoen. Maar geen paniek, wij helpen je van A tot Z. Lijkt jou dit wat? Wil je meer informatie of een keertje kennismaken met een gastouder om even de sfeer te proeven van zo’n gastouderopvang? Kijk dan op onze website en vraag informatie aan, of neem zelf contact met mij op.

Ik heb geen vaste werkdagen en -tijden. Je kunt mij bereiken bij voorkeur via de mail (carlien@kroostopvang.nl). Ik lees mijn mail enkele malen per dag, ook ’s avonds en in het weekend.

Contactgegevens:

Naam: Carlien Langelaan
Vestigingsplaats: Bekijk hier onze vestigingen.
Website: www.kroostopvang.nl
Telefoonnummer: 06-458 348 66
Mailadres: carlien@kroostopvang.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard