Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Bob van den Enden

ZP® - Magazine

, 8 April 2021 11:41Laatste update op: 7 February 2106 07:28

Ik ben Bob van den Enden, osteopaat, met een eigen praktijk aan de Generaal Snijdersstraat 60 in Helmond. Als osteopaat behandel ik klachten van jong tot oud. Osteopathie benadert het lichaam als een geheel.

Klachten tijdens de zwangerschap kunnen vaak goed behandeld worden. Ook staat osteopathie bekend om het behandelen van baby’s. Een osteopaat kan helpen bij klachten zoals buikkrampjes, voorkeurshoudingen en verborgen reflux.

Tijdens de zwangerschap gebeurt er veel. De baby ontwikkelt zich in de buik van de moeder. Het lichaam van de moeder maakt grote veranderingen door. Deze veranderingen kunnen zorgen voor fysieke klachten zoals rugklachten, nekklachten, bekkenklachten. In mijn praktijk behandel ik veel zwangere vrouwen. Met specifieke technieken kan ik de zwangerschap daardoor veel prettiger maken.

De passie voor het behandelen van baby’s is ontstaan na de geboorte van mijn twee zoontjes. Ik zag dat je met rustige osteopatische technieken veel effect kan hebben. Ik ben me op dit gebied verder gaan ontwikkelen en haal hier veel voldoening uit! Een baby kan natuurlijk nog niet communiceren, maar osteopaten zijn opgeleid om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht. Door middel van zachte technieken proberen ze te zorgen dat de baby minder last heeft van bijvoorbeeld krampjes of dat hij bij een voorkeurshouding beter zijn nekje kan draaien.

Contactgegevens:

Osteopathie Van den Enden
Generaal Snijdersstraat 60, 5703 GT Helmond
www.osteopathievandenenden.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard