Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Bo Theijs - vlogster op Zwangerenportaal

ZP® - Magazine

, 26 July 2018 09:34Laatste update op: 24 January 2020 13:54

Dit ben ik dus, Bo Theijs, 26 jaar en kom uit het altijd vrolijke Veenendaal. In mijn vlogs neem ik je mee in mijn wereldje van zwangere en vertel je over de dingen die ik daarin meemaak.

Het gezinnetje waar ik uit kom bestaat uit vijf. Dit zijn ze: paps, mams, Kim, Lotte en ik. Ow en ik vergeet Beer, de grootse teckel van het land.

Mijn passie is ook gelijk mijn baan; ik werk als fotografe en daar haal ik superveel energie uit. Ik ben iets langer dan 6 jaar samen met Tim en zwanger van ons eerste kindje. Dat vind ik echt ongelooflijk spannend.

Ik wil graag vertellen over mijn leuke, hippe en zwangere leventje en vooral voorstellen aan het Ed project, (de Baby), vriend en moi. Het bloggen vind ik echt heel leuk, vloggen ook, maar echt superspannend en nieuw.
Ik hoop met mijn humor, droge kletspraat en nuchterheid elke week een vlog neer te zetten waar iedereen graag naar kijkt.

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik wel al in week 32 van mijn zwangerschap, maar mijn zus (Lotte) zit in week 20, dus ik zou eventueel ook een stukje van haar mee kunnen nemen. Oh, mijn oudste zus (Kim) is trouwens net bevallen dus eigenlijk heb ik wel genoeg om over te kletsen denk ik.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard